reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Kurcze, tylko gdzie ja bym taki sklep wstawiła? Już z wózkiem na zakupy byłby problem.:szok: Nie wiem, muszę im zabawki jakieś polikwidować, bo naprawdę już na nic miejsca nie ma, a pokój mają duży.

na szybko

dziś w Biedronce woda kropla beskidu ceny zapomniałam ale hitem jest kawa
nestle creme po 11,99

kawa-nestle-sensazione-creme-sloik-200g.jpg

a my na urodziny kupujemy młodej takie dvd samochodowe wkładane w zagłówki siedzeń PROMOCJA! SAMOCHODOWE DVD 7" | 2 EKRANY | HIT (2595896393) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. coś w tym stylu aczkolwiek dokładnie nie wiem, bo to chłop się tym zajmuje!
Natomiast teraz obiecałam jej, że jak będzie grzecznie chodziła do przedszkola i nie płakała to kupię jej "desery" reklamują to teraz na minimini (taka ciastolina i przyrząd do robienia deserów) niestety byłam w tesco i realu i nie mieli. pewnie byłoby w smyku, ale obawiam się, że cena by mnie zabiła! na allegro znalazłam cukiernię, a nie wiem czy to o to chodziło młodej :-) muszę dokładnie reklamie się przyjrzeć :-)

Jezuuuu lecę po moją ukochaną kawę!!!!

haha
ja byłam teraz przed 9 w Biedronce kupić Igiemu cos do przedszkola to już po kawie było:-Dale ta Biedronka koło mnie to mała i mieli mniej ,w mojej może jeszcze coś jest....:-D

myśmy wieczorem wczoraj kase zebrali kto chciał i rano nam 1 zmiana ma kupić,bo odłożyć nie wolno...;-)

jak wróce to powiem Wam co bedzie jutro rano bo bede wiedzieć na 100% ;-)

No to dziś cukierki: jogurtowe, chrupanki krakowskie, michałki białe, pomarańczowe za 14,99zł.
Patrzę a tam na kartce pisze że przecena z 16,22zł na 14,99zł. Mówię szału nie ma. Idę do kasy, a babka się zachwyca jak bardzo się opłaca. Mówię że chyba nie bardzo, bo to tylko ponad złotówkę taniej, a ona co pani opowiada, one kosztowały ostatnio 18,99zł. No faktycznie. Kupiłam więcej niż ostatnio a zapłaciłam mniej.
Pewnie na tej kartce był błąd?

a ja nawet nie wiem co dzis bo wczoraj poszłam jak zwłoka do roboty,wczesniej jak Igi był w przedszkolu łyknełam febrisan i do łozka na godzine sie wygrzac...***** dało....

a z tymi cukierkami zawsze jest kosmos...pomijam fakt że ludzi je żrą jak swinie i zostawiaja papierki po całym sklepie..w ogóle ludzie to świnie i lenie ...nigdy nic nie odłoża na miejsce tylko wwalą np sledzie do mydła:wściekła/y:

reklama
Z ostatnich zakupów Biedronkowych to udało mii się złapać super buty dla Kondzia. Normalnie zostało jedna, jedyna para i akurat jego rozmiar hehe... Jakże mogłam ich nie kupić :)))

Do góry