reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Rany jak ludzie dzisiaj te kurczai brali! Jakby za darmo dawali. dziewczyna co chwilę na paleciaku dowoziła kartony i nawet do lodówki nie wkładąła, bo od razu się rzucali i rozdrapywali, po 10!
Ja tez wzięłam, a co ;-) ale jednego :-)

ja sie spoznilam..poszlam po 16 a ochroniarz mowi ze po 10 juz po kurczakach:wściekła/y:babsztyle stały juz przed 7 pod Biedroną..masakra...

Co kupujecie dzieciom na urodziny?

Asia teraz dużo bawi się w sklep i tym zestawem Safari JDLT, więc myślałam że kupimy albo wielką pakę klocków (chrzestny się dorzuca), ale Jixin, bo łączą się z duplo i są o niebo lepsze od JDLT; albo coś związanego ze sklepem, nie wiem kosz duży na zakupy czy jakąś ladę sklepową? Jest coś takiego? Bo młoda robi sobie ladę z jednej części zjeżdżalni. No ale jak się jej spytacie jaki chce prezent na urodziny to odpowie .... traktor z Comes :-D
Dokładnie coś takiego:
SMOBY - TRAKTOR CZERWONY Z PRZYCZEPĄ - 33045 (2588752689) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

No ale ja na szczęście jeszcze na głowę nie upadłam:-D

Dziunka - zaskoczyłaś mnie pytaniem:szok:, dopiero co wybierałam coś dla Hanki, dla Goni to zupełnie nie wiem co kupić,,,,:zawstydzona/y: ; ogólnie to nasze dzieci mają przechlapane - rowerek, hulajnoga i inne sprzęty wiosenno-jesienne na zapas kupować? Coś do zabawy na dworzu? Też lipa... jak ktoś ma dużo miejsca to może , a tak ... wielki znak zapytania...

reklama
Do góry