reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
na poczatek jedna ale moze sie zdazyc ze bede musiala później kupic jeszcze jedna. Wole tego uniknac dlatego z zakupem czekam do ostatniej chwili. Mysle ze w listopadzie kupie. Wczesniej chyba nie bedzie mrozów. No moze w polowie października.Teraz nie ryzykuje. Juz raz sie tak nacielam

Gosiulek - ja też na razie nie kupuję butów na zimę, poczekam , zobaczę co i jak;-), nigdy nie wiem jak tym moim pannom rosną nóżki. Zapewne kupię po 2 pary, w razie co, by mieć na zmianę, ale.... nie wiem czy w śniegowce będę inwestować, bo śniegu może być tyle co zeszłą zimę;-), choć moja mama twierdzi iż super się w nich chodzi też w chlapy, więc temat jeszcze mam otwarty.

Iwonko te śniegowce które marcel miał w ubiegłym roku sprawdziły sie? Dobrze mu się w nich chodziło? Wystarczyły mu jedne?

Gosiu tak :)))) sprawdziły sie niedamowicie. Są wodoszczelne z membraną a w środku z owczej wełny. Język przyszyty do buta co daje dodatkową ochronę antyśniegową. Jest w nich 100% ciepło i sucho. Nigdy nie były mokre. Są bardzo elastyczne i miękkie, mozna w nich biegać. Miał tylko jedną parę :) W tym roku mam nadzieje kupic podobne z tej samej serii. I też bedzie miał jedną parę.

A rozmiar? Na to nie patrze tylko na wymiary. Przypuszczam ze bedzie to rozm. 27 jak nie 28 ;]

Aha i te buty są nie do zdarcia, nie do zniszczenia chodził w nich jednych całą zimę i sprzedaje je w stanie idealnym .... takze osobiście polecam
A te kozaki to: http://najlepszegalerie.pl/kolekcja...czki,dla,chlopczyka,chlopaka,na,jesien,i,zime

Ostatnia edycja:
Ja mysle ze moze kupie jeden porządne a drugie moze jakies w lidlu albo w biedronce moze beda ale jeszcze zobacze. Musze jeszcze zobaczyc co mam na strychu, moze na Michala awaryjnie sie nada. Tym razem chce kupic sniegowce, mysle o takich jak dziunka pokazywała. Sama miałam śniegowce z lidla w zeszłym roku i dąły radę i na śnieg i na roztopy i jak deszczowe kałuze stały.

mama a jakie to te buty bo jakos przegapilam albo zapomnialam

A co to były za buty? Demmara?

Jakie rozmiary kombinezonów kupujecie? Bo ja chyba musiałabym mieć jeszcze na 92. Właściwie nie wiem. Spodnie na 98 są dużo za duże, a te na 92 akurat. Z kolei bluzki nosi 98 bo 92 już za ciasne.

Ostatnia edycja:
reklama
Szukam,szukam i widzę że nie ma rozm. 27 i 28.Ja też albo ten albo ten.Oczywiście chodzi mi o allegro.
A spodnie mam nadzieję w pepco kupić.

Takie znalazłam.Może tez spełnią swoje zadanie
http://allegro.pl/20-wodoszczelne-sniegowce-american-club-t-7y-r-28-i2588930822.html

A trzewiki kupujecie? Na zimę przeszłam od razu na zimowe bo mam zwykłe kozaki + śniegowce te właśnie co Dziunka pokazywała. teraz chcę kupić jedne śniegowce i nie wiem co robić. Ma tylko półbuty.

Ostatnia edycja:
Do góry