reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Martolinka bardzo ladna sukieneczka. Ja też jestem przeciwna tym balowym do chrztu.

Sama jeszcze chrztu nie zaczęłam planować glownie z powodu braku chrzestnych. O ile jeszcze chrzestną sie naleźć, bo albo kuzynka lbo moja koleżanka to facetów w odpowiednim wieku i do tego wierzacych brak.

Martolinka - skromna, super sukienusia.
Kikolek - też miałam kłopoty z wyborem, najfajniejsze, że miałam dwie listy - jedna, tych którzy mi najbardziej podchodzą, a druga kościelna, z tymi którzy mogą...:wściekła/y:

A wiec tłukłam sie extra do Carrefoura bo miała byc super promocja na piżamki za 14,99 zł a tu jedna FIGA Z MAKIEM Żadnego kosza z piżamkami ani nic ;/ udało mi sie kupić jedną za 15 zł UWAGA UWAGA z autkami Cars. Marcel juz zbzikował ;p No i do tego kupiłam 2 koszulki z krótkim po 5 zł - takie ciut wieksze - beda na drugi rok. Jedna prawe majtasków. I jedną białą rockową koszulke. Musiałam :D A ze 5 zł to jak za darmo ;p Bo ja wszystko kupuje co z rockowym akcentem :D:D Takze szału pizamowego w carfuże nie ma poza tą jedną ;/ ale kupiłam jeszcze koszulki wiec powiedzmy ze zadowolona jestem ;p IMG_0069.jpg

reklama
Do góry