reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Martolinka świetnie. A ja Ci chciałam przywieźć jutro po Asi sukienkę do chrztu :-p ale śliczna i cena boska!

Mama super zakupy!

Pathanka łóżko boskie!

Agrafka ja mam taką dla Julki, dla Asi podobną, tyle że z samymi misiami:
Canpol Karuzela Plusz z Baldachimem Misie
i jeszcze Bright Stars, też z pluszowymi motylkami i pszczółkami.
Z każdej byłam zadowolona, pluszaki można prać.

Kilolek​ cudna sukienka :-)

reklama
Cleo jeszcze nie wiadomo dokładnie jaka ta będzie, bo na zdjęciach to różnie wygląda le chyba nie tka bardzo strojna, bo własnie takiej nie chce. Mam od sąsiadki sukienke satynowa i jkimis tiulami, do tego futerkowe bolerko i satynowy kapelusz :baffled: jak do ślubu co najmniej. Szukałam czegoś takiego bardziej jak Martolinki i ta mi się nawinęła.
Teraz muszę sobie cos kupic, nawet mam pewien pomysł tylko bede musiała dobrze poszukac.

MAM OGROMNĄ PROŚBĘ :-D

Jakby któraś jutro zobaczyła w Biedronce kredki Bambino z ostrzynką, z nadrukiem MONSTER HIGH to proszę o kupienie, zwrócę oczywiście za kredki i koszty przesyłki :-) U nas wszystkie wykupione, a Julia tak je chciała :-(

O chodzi dokładnie o te:
timthumb.php

żałuje że nie znalazłam tego wcześniej ale teraz już mi nie potrzeba ,mimo wszystko pokaże bo może któraś będzie zainteresowana Aktivdesign - Kids2Sit
widziałam to na żywo, u nas jedna mam tak jeździła po osiedlu i niestety nie było to tkie fajne, bo jeszcze poki ta mniejsza leżała to ok ale jak juz siedziała albo nawet na półleżąco to raz, że zupełnie nic nie widziała poza plecami siostry a dwa,ze bardzo mało miejsca miala przez to. No i wyglądąlo to tak jakby ta starsza siedziała ejj niemal na twarzy

Nie wiem gdzie napisać więc napiszę tu ;-)

Asia wczoraj dosiadła rowerek biegowy Miłka. Miłek siodełko ma już wysoko więc młoda sięgała dosłownie czubkami palców i to jednej nogi, a zasuwała na nim jak stara. Odpychała się albo jedną nogą, albo drugą. Także mamy pierwszy "żywy" dowód na to że dziecko uczy się równowagi i rower biegowy to naprawdę super "zabawka". Kusi mnie by spróbować ją posadzić na Julkowym rowerze ale nie wiem czy sięgnie do pedałów...

ja byłam przeciwniczką rowera biegowego. Martyna też go nie lubiła! do czasu. obecnie zapitala na nim jak nie wiem co! ja czasem aż oczy zamykam, a ona pędzi i się śmieje :-)
wsadziłam ją na rowerek z pedałami (bo ma taki) ale o ile z utrzymaniem równowagi dawała radę tak ni cholerki nie chce kręcić pedałami nygus jeden ;-)

reklama
Chyba Etna mi mówiła że u niej ktoś z rodziny też miał rowerek biegowy a potem posadzili małą na 2-3 dni na trójkołowy żeby złapała dryg pedałowania i jak się nauczyła to prosto na rower dwukołowy bez bocznych kółek i radzi sobie podobno super :-)

Do góry