reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
u mnie wlasnie byly juz tylko ten lekarski i z lodami. ale to drugie sie balam, ze sie mlodemu pomiesza i mi cos zje. a tak to sie bawi jak zauroczony :-)

etna kupiłaś te worki?? też mam na nie ochotę

dziewczyny co do hulajnogi to patrząc na dzieciaki na osiedlu zauważyłam że już rok starsze od naszych jeżdżą na takich zwykłych hulajnogach (2 kółkowych) my mamy taką starą po Patrycji i Igor też na niej próbuje ale mu to średnio wychodzi

ale powiem Wam że rowerek biegowy to jest REWELACJA moje dziecko jeździ na normalnym rowerku 3 czy cztero kółkowym umie pedałować ale ten przebija wszystko naprawdę polecam :tak:

Aga jeszcze nie kupiłam bo nie wiem które, czekam aż ktoś mi powie kup te i te bo są super a tak nie wiem jakie:-:)zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y:

Lotka super pomysł i prezet

jeśli chodzi o rowerek biegowy to też jestem za:tak::tak::tak: to był strzał w 10 - serio:tak:

to mój Marcel jakis chyba inny ;p bo w sklepie sie kłócił ze ten rowerek jest popsuty bo nie ma pedałów i nie bedzie umiał jechac bo nie mozna pedałowac. No i pogadane ;p Jeździ na takim:
Zdjęcie0417.jpg
Mam nadzieje ze na nastepny rok jeszcze wystarczy. Młody rosnie jak na drozdzach ale chyba rowerka co rok nie bede kupowac nowego ;p W sumie tu foto robione z góry wiec Marcel złudnie wydaje sie za duży na ten model.
Póki co jest w 7 niebie i nawet hulajnogi go nie interesują ;p Lepiej dla mnie bo ten wydatek odkłada mi sie na poźniej ;p

to mój Marcel jakis chyba inny ;p bo w sklepie sie kłócił ze ten rowerek jest popsuty bo nie ma pedałów i nie bedzie umiał jechac bo nie mozna pedałowac. No i pogadane ;p Jeździ na takim:
Zobacz załącznik 484616
Mam nadzieje ze na nastepny rok jeszcze wystarczy. Młody rosnie jak na drozdzach ale chyba rowerka co rok nie bede kupowac nowego ;p W sumie tu foto robione z góry wiec Marcel złudnie wydaje sie za duży na ten model.
Póki co jest w 7 niebie i nawet hulajnogi go nie interesują ;p Lepiej dla mnie bo ten wydatek odkłada mi sie na poźniej ;p
super wyglada na tym rowerku :-)
ja moze pozniej odkopie fotke z Tomkiem na jego pojezdzie. bardzo szybko załapał o co chodzi, ale ze mna za czesto nie pojezdzi, bo nie mam sily zniesc rowerka z 2go pietra. raz chcialam i brzuch od razu jak kamien - i lekarz zabronil nosic cokolwiek z tego twardnienia :-(
tata glownie w pracy. no i jak cos to jezdzi po domu. hulajnogą sie bardzo zainteresowal u znajomych, do tego jest lekka i jak bede miala brac wozek z Mackiem na spacer to jeszcze wezme hulajnoge i jakos damy rade, a Tomi nie bedzie musial isc obok tylko sobie pojezdzi :-)

Lotka a nie mozesz tego rowerka na dole zostawic np pod schodami przypiety szyfrem do rowerów?
mamy w klatce psa..... wiec wszystko zostawione na dole jest w jego siersci i smierdzi psem... wiec ja wnosze od zawsze i wozki i ten rowerek. moze sie uda potem z Mackiem wychodzic w chuscie, to wtedy Tomi z rowerkiem, zeby w koncu sie nim nacieszyl :-) a moze po porodzie odzyskam moje dawne mega siły i dam rade z wszystkim ;-)

reklama
Do góry