reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

O widzę że czas o hulajnodze pomysleć:szok:

Dziewczyny macie może takie worki do pakowania np. duzych kurtek zasysanych odkurzaczem (ale wam wytlumaczylam:zawstydzona/y:) szukam miejsca w szafie ratujcie!!! cos bym takiego kupila, ale nie wiem co to:zawstydzona/y:

reklama
Etna kiedyś odkupowałam ciuchy dla Alutki i kobieta miała taki worek prożniowy i nie uwierzyłabyś ile się w nim zmieściło. Do tego rzeczy jak świeżo wyprane i wyprasowane. Sama chciałam coś takiego kupić , ale na zamiarach stanęło

Maxwell - te buty to
asset_39328686.jpg

Etna - mam takie worki i chwalę sobienie wiem gdzie moja mama je kupiła, ale wydaje mi się , że w tchibo takie coś było, jula ma też - wczoraj po oczach mi się rzuciło.

Ostatnia edycja:
Anawawka super buciki sama mam chęć sobie takie kupic :zawstydzona/y:

Dziewczyny a kupowała może któraś takie worki prózniowe???? może mi polecicie gdzie mam je kupić:zawstydzona/y:

od jutra w Biedronce( sama wykładałam:-D) cos ala ciastolina :-Dlody,fyzurki itp
,fajne miseczki szklane z pokrywkami za 8,99
,farby i czadowa bibuła odjazd niezly -w kropki. paski fajna

klocki ala lego male zestawy i inne pierdółki jak to w Biedronce:-D

Po przeczytaniu wpisu Cleo ruszyłam do biedrony ---buu bibułę kupiłam zwykłą nie kropkowaną, ale... dorwałam plecaki do kolorowania przez dzieciaki;-)

reklama
byłam wlasnie w biedronce i kupilam ta ciastolinke, zestaw "przyjazny lekarz" ;-)
chyba mialam za duzo czasu i teraz mam zabawe z tomem hehehe

Do góry