reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
ETNA potwierdzam mam podobny tylko z firmy zelmer super sprawa, woda pyszna. Oryginalne filtry te do mojego kosztuję ok.8zł i starczają na 5 tyg.

Z moich łowów zakupiłam za 10 zł takową czapke: CZAPKA z daszkiem H&M CARS HM 86 98 SUPER (2422915878) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ,bluzke H&m na ramiączkach za 10 zeta, apaszke chłopięcą w krate za 10 i spodnie za 20. Jest trochę rzeczy na wyprzedaży więc polecam odwiedzić..
Zakupiłam też w Auchan plastikowe warzywa do przecinania(na rzepy). Komplet 2 warzyw z deską i nożem za 5 zł. Kupiłam 2 komplety i zabawa przednia...

AZA - dobrze, że mówisz o tyuch warzywkach, muszę też zakupić, bo moje mają całego ziemniaka i gotują zupę :-D:-D:-D
Wiecie mam ochotę COŚ sobie nowego kupić, potrzeb mam sporo, ale nie wiem co to COŚ jest.:szok: Jako dzieciak miałam "kupcie mi coś" a rodzice "to co ci kupić" "Coś" i chyba mi tak zostało:-D:-D

hehe dobre. Ale w sumie praktyczne, bo moglbys sobie zamarzyc cos duzego i drogiego a tak moze lizak cie zaspokoi? :-D;-)

reklama
No właśnie mam wątpliwości - to COŚ chyba mi się musi rzucić w oczy i powalić na kolana... :-D:-D tak zawsze miałam, najgorsze, że łażenie po sklepach i szukanie czegoś nieokreślonego mnie lekko wnerwia.

Do góry