reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
I weź tu wybierz.:-D
Chciałam zeby były i do spódnicy w niedzielę do kościoła np. jak i do spodni hmmm lnianych. Kurcze wiecie że nie mieszczę się w żadne spodnie letnie.Szukam też własnie z lnu bo uwielbiam.

Mamuski moje drogie, podpowiedzcie jakies dobre/ale moze nie najdrozsze nianie. :-) ostatnio mialam babyono, ale padla po ok roku. teraz chcialam cos innego, ale wogole nie mam pomyslu...

Lotka ja miałam baby ono i tak jak piszesz padla po okolo roku, wiec kupilm aventa i padla po okolo roku :baffled: z tym, ze avent lepsza, bo na baby ono sciagalam wszystkie dzieci w okolicy i nie raz lecilam bo dziecko w niani placze a okazywalo sie z enie moje tylko sasiadow

reklama
Do góry