reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Nie pochwaliłam się Wam , ale w Tesco upolowałam bluzkę koszulową czerwoną za jedyne 28 zł;-)

Co do strojów nie wypowiadam się, bo w sumie nie chodzę ... choć jeden posiadam, ale tylko dlatego, że postradałam zmysły i kupiłam go na wyprzedaży.. czarny obcisły.:zawstydzona/y:

reklama
KILOLEK ładne to lóżeczko, my mamy bardzo podobne.:tak:

ANAWAWKA umrę zaraz ze śmiechu:-D:-D ty to jesteś udana. Ale czemu twierdzisz że postradałaś zmysły:sorry: przecież laska z ciebie i jak najbardziej powinnaś używać stroju.:tak:

LOTKA wg mnie najlepsze rozwiązanie to strój 2 częściowy-bikini. Ja takiego używałam. węgry 2009 047.jpg

Ojjj mamajulii - może w ubraniu mam zamaskowane różne rzeczy, które dyskwalifikują mnie z mety do paradowania w bikini...;-) rozstępy jak rów mariański od 14 roku życia i insze wykwity skórne, jak również pomarszczona skóra na brzuchu , która jest wynikiem rozciągnięcia,,, poza tym w tym stroju biust, wygląda jak rozplaskany na szybie :-D:-D

Ojjj mamajulii - może w ubraniu mam zamaskowane różne rzeczy, które dyskwalifikują mnie z mety do paradowania w bikini...;-) rozstępy jak rów mariański od 14 roku życia i insze wykwity skórne, jak również pomarszczona skóra na brzuchu , która jest wynikiem rozciągnięcia,,, poza tym w tym stroju biust, wygląda jak rozplaskany na szybie :-D:-D
normalnie brzusio mnie boli ze smiechu... jak ja dzis usne ;-) hihihihih

Kilolku mialam(mam ) to drugie...tylko ksiezyce są :-) jakbym miala jak przywiesc to moge Ci wypozyczyc :-) na jakies 3 lata;-)bo Igi spal tylko 6 miesiecy.....

reklama
Do góry