reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
W szkole jest chłopiec który ma super kapcie. Podbicie z absem a tu materiałowe bez żadnej twardej podeszwy.Bardzo mi się podobają.Mówiła że kupiła w decathlonie w Lublinie.Kurcze że nie mogę tam pojechać.Lubię takie bo nóżka ma swobodę ruchów.Kacper nie lubi chodzić w kapciach.Załozy na chwilę i już.Najwygodniej jest mu w skarpetach z absem

Nasze biegają na rajstopach/skarpetach/boso.

Wiecie co zaczął Miłek robić? Ma taki mały rowerek i w nosie ma pedały, odpycha się nogami:-D teraz już wiemy kto wymyślił biegowe rowerki:-D DZIECI:-)
Mama leci mu w poniedziałek kupić, akurat sprzedała ten mały rowerek z rączką i tylko dołoży.

Agrafka ja bardzo lubię takie rampersy:tak: tym bardziej na lato strzał w 10.

Ania, zawsze chciałam kupić takie spodnie ale jestem za niska i za gruba :))) Super są! Obie pary podobają mi się :))) Za pierwszą przemawiają proste nogawki a za drugimi wiązanie z tyłu...

reklama
Asia to mi nie pomogłaś hehehe :-), myślę że chyba jednak kupię te drugie ,chociaż te pierwsze chyba mi się bardziej podobają :zawstydzona/y: , kurde jak typowa baba hehehe , powinnam kupić obie pary i byłoby ok ,ale mój jak zobaczy ile już wydałam na allegro to .,....

Do góry