reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Antkowi kupowałam dużo ubranek ze strony MAMITATI , ale teraz ceny na malutkie rzeczy są zawrotne. Teraz młodemu sporo kupuję na allegro .
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja mam wrazenie ze podrozaly wszystkie. Mysle ze to jest tak, ze male podrozaly, bo vat a wieksze podniesli tak dla zasady zeby sie nie odroznialy cenowo. Bo i to dziwne czy niewygodne byloby jak wisza np koszulki na wieszaku od 56 do 104 i mniejsze drozsze a wieksze tansze
KILOLEK oj tak masz chyba rację z tymi cenami, bo oni cwaniaki jak podnieśli dla małych to przy okazji dla starszych też,ale gdyby przypadkiem coś mieli obnizyć- to bronili by się rękami i nogami. dlatego ja do zwykłych sklepów nie zaglądam tylko szmatki i h&m, no chyba że bardzo mnie przypili i muszę coś konkretnego kupić.
agrafka80
Fanka BB :)
ja też mam wrażenie że wszystkie podrożały, wiec VAT VATem a to taka polityka cenowa i już pewnie, jak mówi kilolek.
Sukienka, taka bawełniana w Smyku - 70 zł.
Podobna w Endo: 90 zł
No masakra.
W Smyku patrzyłam też na jakieś kompleciki dla małego, myślałam, ze kupię, zeby mieć ze 2 ładniejsze, ale 60 zł to już naparwde przesada. Kupiłam 2 bodziaki w Pepco, ale przynajmniej u mnie w Pepco wszystko prawie różowe dziewczynkowe.
Także będe kupowac na Allegro, tak jak dla Ali...
Sukienka, taka bawełniana w Smyku - 70 zł.
Podobna w Endo: 90 zł
No masakra.
W Smyku patrzyłam też na jakieś kompleciki dla małego, myślałam, ze kupię, zeby mieć ze 2 ładniejsze, ale 60 zł to już naparwde przesada. Kupiłam 2 bodziaki w Pepco, ale przynajmniej u mnie w Pepco wszystko prawie różowe dziewczynkowe.
Także będe kupowac na Allegro, tak jak dla Ali...
C
Cleo1981
Gość
Igi ma taki rowerek kolory inne tylko i napisy ale model identyko
HIT ROWER ROWEREK BIEGOWY HUDORA 3 KOLORY HIT ! (2179687123) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
HIT ROWER ROWEREK BIEGOWY HUDORA 3 KOLORY HIT ! (2179687123) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Cleo super rower
Ja czesto sie zaopatruję podczas wyprzedaży w H&M;-) za grosze można super rzeczy dostać
Ja czesto sie zaopatruję podczas wyprzedaży w H&M;-) za grosze można super rzeczy dostać
MamaPatryka89
Cleo - dosięga nóżkami do ziemi całą stopą i czy kierownica nie jest za wysoko? Pytam bo też będziemy kupować i chyba rezygnuje juz z drewnianego tylko taki jak Ty kupimy
AniaSm
cleo fajny , my się też zastanawiamy czy biegowy czy zwykły bo Kuba wczoraj w sportowym na każdy rowerek siadał
wczoraj w HM kupiłam małej rampersy w dwupaku bo jak w pl będzie ciepło to one do spania są super /r-ch/ H&M 2pak rampers NOWY Hello Kitty 62/68 (2238950642) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wczoraj w HM kupiłam małej rampersy w dwupaku bo jak w pl będzie ciepło to one do spania są super /r-ch/ H&M 2pak rampers NOWY Hello Kitty 62/68 (2238950642) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama