reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
ja tez wlsnie o tkim myslalam i chcialam kupic nawet obu. Wymyslilam sobie, ze na nizszym poziomie dla mlodszego, na wyzszym dla stzrszego ale nie wiem czy sie sprawdzi, bo jednak spora roznica wzrostu miedzy nimi jest. Tez nie mam gdzie przymierzyc, bo u nas wogole biegowych nie ma

MArtolinka,ja już nie pamietam, ty kupiłaś/kupujesz Antkowi biegowy ?
JA raczej zastanawiam się nad trojkolowcem,albo malym normalnym rowerkiem z doczepionymi kolami z pchaczem. Nie bede jak miala Ali upilnowac na biegowym.

Napiszcie please cos o tych trampkach befado (rozmiarach), pisalam post troche wyżej.

Agrafka Antek nosi teraz rozmiar 27 . Kapcie kupiłam mu nowe z befado , ale 27 są o numer za duże . Tylko tyle mogę powiedzieć.

Agrafka Antek dostanie od nas na swieta rowerek lub od Ali jak sie urodzi . Jestesmy zdecydowani na biegowy. Bedę z nim wychodzić na pobliskie zamkniete boisko lub razem z M , bo sama raczej nie poradze sobie

Ostatnio wzięlismy Kube do sklepu aby przymierzyc Go do rowerku:tak:
Ale w ogole nie wykazal zainteresowania, uparl sie na samochod-mercedes za 250 funtów:sorry::sorry:
jak sie w koncu dal namowic zeby na jakis usiasc to mu pedala przeszkadzały:-D albo cos nie tak, pozniej doradzalismy sie sprzedawcy a pozniej przechodzil drugi i mowil w ogole co innego niz ten pierwszy, ze ten rowerek za duzy a tamten mowil ze za maly:szok: i chyba też kupimy teraz ten biegowy:tak:

Agrafka jak dla mnie Befado ma o jeden numer zawyzona numeracja...czyli jak vicky nosi przykladowo 24 to befado 23 :-)

Kilulku w drewnianych rowerkach minusem jest kierownica -ni ema regulacji...i wiekszy bedzie mial wyzej siodelko ale nogi i tak potem bedzie mial pod kierownica i bedzie mu sie zle jezdzilo...

Banana, Polaa pewnie juz wiecie ale jutro Next ma wyprzedaz - start 7 rano!!!!:-)

Tunczyki wiem, wiem, ja juz wczoraj na necie zrobilam zakupki:tak:
Mialam czas od 18 do 24 heh, jako staly klient wiec Kuba juz obkupiony:tak:

reklama
Do góry