reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

hm, Tunczyki nie wiem do końca jak mam byc szczera. Maz jest zarejestrowany na necie, ma karte Nexta, ktora placimy jak cos kupujemy i kazdy katalog zamawiamy:tak: tzn. juz nie zamawiamy, wiedza i przywożą:tak:
fajne to bo niekeidy zanim dotre do sklepu wszystko co chcialam wykupione albo rozmiaru nie ma a tak to wczesniej zamawiam kilka dni i spokoj.

reklama
hm, Tunczyki nie wiem do końca jak mam byc szczera. Maz jest zarejestrowany na necie, ma karte Nexta, ktora placimy jak cos kupujemy i kazdy katalog zamawiamy:tak: tzn. juz nie zamawiamy, wiedza i przywożą:tak:
fajne to bo niekeidy zanim dotre do sklepu wszystko co chcialam wykupione albo rozmiaru nie ma a tak to wczesniej zamawiam kilka dni i spokoj.

ok zaraz to przesledze:) bo ja kocham nexta...tzn uwielbiam mala tam ubierac no i maz tez lubi sobie tam cos kupic...ja jakos jeszcze nigdy dla siebie nic tam nie wybralam...

Ja tez bardzo lubie Kube tam ubierać:tak:
i siebie też:-D znam swoj rozmiar (tzn. sprzed ciąży:zawstydzona/y:) i moglam kupować rzeczy bez przymierzania:tak: mąż też czasami cos sobie tam kupi ale zdecydowanie rzadziej

Agrafka - okazuje się, że Befado ma 3 rodzaje podeszw i 23 nie równe 23; Gośce wydawało mi się, że powinnam już kupić 23, mierzyłam jednego za wielki inna podeszwa, drugiego 23 ok.:szok::szok::szok:

Azza :szok::szok::szok: nie przyszlo mi to do glowy ale chyba masz racje, tak wyglada, dzieki

nie wiecie gdzie mozn kupic termometr do gotowania taki do mierzenia temperatury miesa?

Ostatnia edycja:
Agrafka - okazuje się, że Befado ma 3 rodzaje podeszw i 23 nie równe 23; Gośce wydawało mi się, że powinnam już kupić 23, mierzyłam jednego za wielki inna podeszwa, drugiego 23 ok.:szok::szok::szok:

tak misie właśnie wydaje,bo mierzyłam Ali w żłobku ciapki innej dziewczynki 22 i były takie wsam raz a z rozpiski rozmiarów wynika,że na jej długość stopy powinno być właśnie 22.
Patrzyłam też w cocodrilloi tam podobnie, wynika, ze ma być 22,ale boje sie ze beda za male.

Chyba jednak trzeba bedzie mierzyć:/

kilolek a na allegro nie ma ?
tutaj znalazłam: http://www.weltbild.pl/uniwersalny-...wzygt*lwzygt&gclid=CNGzvoKB_q4CFYe_zAodEjTc2w to jest ten sklepKDC ,moze masz gdzies w okolicy

Co myślicie o tego typu ubrankach dla noworodka ?
http://endo.pl/produkty/kategoria/4...lety/8592-komplet-dla-niemowlaka.html?v=78528
W sumie wygodne, zawsze mniej rozbierania z nóżek...

Ostatnia edycja:
agrafka wlsnie w tym problem, emoja mama sie obudzila ze jej na jutro potrzebne :wściekła/y:
a z tego ubrana to nie beda nozki wychodzily? bo to takei nie zzsyte na koncu. Ja mam dla maluchow takie 2 szt ni to pajac ni spiworek to czasem do spania zakladalam, bo chlopakom to mi glupio takie cos bylo zakladac na dwor

reklama
Ciekawe, bo my biegamy boso.:-) Dobrusia ma w prawdzie podobne tylko pełne i noname, ale zakłada je tylko do jazdy na hulajnodze i wyskoków na zewnątrz.

Do góry