reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Byliśmy dzisiaj w lidlu i kupiliśmy kilka rzeczy:
Kalosze dla Kacpra,dwa golfiki na jesień,piżamkę na jesień/zima.
Kalosze -35zł, golfiki koło 20 i piżamka 19 z groszami i bluzę dla meża za 50zł.
Kalosze są super,zresztą reszta tez.

reklama
Agrafka - po piankowych przeszliśmy na materace - Materace - Łóżka dla dzieci, łóżko piętrowe dlatego iż wszystkie inne nie pasowały do tego łóżka. Zobaczymy jak się sprawdzą, tanie, wykonanie na oko ok, jak się zdejmie wierzchnią warstwę do prania już jest gorzej... Wiemy, że i tak góra 2 lata wytrzymają, bo te moje robią na tym łóżku w zasadzie trampolinę...:szok:

Dziewczyny, możecie mi poradzic jak wybrac rozmiar befado ? Bo z tabeli rozmiarow wynika ze 23 powinno byc dobre, ale nie jestem pewna, czy nie brac wiekszych..
Ala ma stopę troszkę krotsza niz 14 cm. Ktores z wasyzch dzieci nosi trampki befado 23 lub 24? mozecie powiedziec ile jest luzu w zaleznosci od dlugosci stópki ?

Nie wiem czy był poruszany temat rowerków biegowych (pewnie tak). Szybkie pytanie. Czy nasze dzieci mogą już jeździć na tych rowerkach? Patrykowi chciałam kupić easyGo , Patryk ma ok 98cm i zastanawiam się czy nóżkami dosięgnie.

reklama
Śmiało mozesz mu kupic juz taki rowerek. Najlepiej jakby miał regulację wysokości kierownicy i siodełka to dostosujesz go do wielkosci Patryka. Super byłoby gdybyś mogła go w sklepie "przymierzyć" do rowerka

Do góry