reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
dziewczyny cyckowo-butelkowe -czy zauwazylyscie jakas roznice w jakosci butelek ?

ja mialam tylko jedna Aventu, ale jest już Ali zabawkę teraz, ona sama z niej pila moze raz juz jako starszak, wiec nie mam porownania a jakas jedna mala musze kupic.

no i mam laktator reczny aventu, tylko, ze go moczylam we wrzatku, anie w wyparzaczu i jest caly zmatowiony, nie wyglada dobrze, ale mysle ze nic mu nie jest :/. myslicie ze oge go dalej uzywac ?

Agrafka - mój laktator też zmatowiał kiedyś od wrzątku, już nie pamiętam dokładnie ale jakoś go przywróciłam do porządku, chyba w płynie do mycia naczyń umyłam, potem dobrze wypłukałam no a potem to już w sterylizatorze wyparzałam. Ja tylko Aventu używałam butelek, więc nie mam porównania ale z tych byłam tak zadowolona że nie zamieniłabym ich na inne, dawałam z nich moje ściągnięte mleko czasem i nie odzwyczajała ich od cycka

Agrafka moj tez zmatowial a sterylizowalam tylko w mikrofali.
przy okazji CLeo uzwasz? bo chyba bede musiala go niebawem odebrac.

co do btelekk to jja mam chyba wszytskie rodzaje, po sztuce, bo moi byli straszliwie wybredni i musialam mocno kombinowac by ktoras im podpasowala. Kuba na pocztku pil z tt i dr browna ale pozniej mielismy okres wlacznie cyckowy i juz do nich nie chcial wrocic ostatecznie stanelo na baloniku a Michalowi tylko nuk z ykauczukowym smokiem pasowal

Kiloku nie nie używam hehe zapomniałam o nim w pudelku jest w szafie :-) wyślę Ci go pocztą lub może jakieś spotkanko jak zorganizujemy wiosenne to Ci dam.

nie wysylaj, na pewno sie spotkamy. Teraz cieplo bedzie. Tylko trzeba bedzie pokombinowac z terminem bo ja raczej w tygodniu sama nie przyjade (nawet d sklepu bojje sie sama chodzic) ale moze jakas sobote na placu zabaw? A do siebie oczywiscie zapraszam kazdego dnia

ja w weekendy ogólnie pracuje ,jutro mam wolne ale to spedzamy we 3 dzien...w tygodniu jak najbardziej mam wolny wtorek i piatek...

we wtorek to musimy z kuba do alergologa jechac (jesli cudownie ozdrowieje do tego czasu) ale w piatek zapraszam jak najbardziej

reklama
Co do cen to się okazuje że jeden z super butików w naszym mieście to pic na wodę. Babka kupuje ciuchy za grosze z beznadziejnej bawełny, doszywa np. tu 3 kamyczki, tam kokardkę i sprzedaje z taką marżą że aż krew zalewa:baffled:

Do góry