xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
kochana a co to za pytanie??buzza:-)
hehehe no glupie pytanie to bylo hehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana a co to za pytanie??buzza:-)
hehehe no glupie pytanie to bylo hehehe
hehe BUZZY PONAD WSZYSTKO:-)
No wiadomo hehe to na jaki kolorek sie decydujesz?
wiesz co nie wiem musze isc do sklepu kolorki poogladac ale narazie capri mi sie podoba no i ta najnowsza kolekcja...
Te capri sa sliczne tez sie nad nim zastanawialam dla chlopca bomba :-):-) W Anglii jest ich dosc duzo
Aza ja bylam ostatnio w Ikei w Anglii i straszne to co tam maja :-( strasznie tandetne.... kupilam wprawdzie kilka rzeczy ale raczej ze starej kolekcji ...
ja tez mammuty bede kupowac dla corci:-)Ja już kupiłam w Ikei mebelki Mammut i powiem szczerze, że póki co bardzo jestem z nich zadowolona. Cena przystępna i bardzo ładnie się prezentują. Dziś ide dokupić półeczki i inne drobiazgi. Jak mąż zawiesi półeczki to cykne foto...
Ja już kupiłam w Ikei mebelki Mammut i powiem szczerze, że póki co bardzo jestem z nich zadowolona. Cena przystępna i bardzo ładnie się prezentują. Dziś ide dokupić półeczki i inne drobiazgi. Jak mąż zawiesi półeczki to cykne foto...
nom sliczny jest i tez tak uniwersalny jak Twoj bo i dla chlopca i dla dziewczynki:-)chodz zauwazylam ze najnowsza kolekcja ma troche wieksze budki w spacerowce wiec zobaczymy bo kolorku capri nie ma juz w tej najnowszej kolekcji:-(