reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Te capri sa sliczne :) tez sie nad nim zastanawialam :) dla chlopca bomba :-):-) W Anglii jest ich dosc duzo :)

nom sliczny jest i tez tak uniwersalny jak Twoj bo i dla chlopca i dla dziewczynki:-)chodz zauwazylam ze najnowsza kolekcja ma troche wieksze budki w spacerowce wiec zobaczymy bo kolorku capri nie ma juz w tej najnowszej kolekcji:-(

Aza ja bylam ostatnio w Ikei w Anglii i straszne to co tam maja :-( strasznie tandetne.... kupilam wprawdzie kilka rzeczy ale raczej ze starej kolekcji ...

Ja już kupiłam w Ikei mebelki Mammut i powiem szczerze, że póki co bardzo jestem z nich zadowolona. Cena przystępna i bardzo ładnie się prezentują. Dziś ide dokupić półeczki i inne drobiazgi. Jak mąż zawiesi półeczki to cykne foto...

Ja już kupiłam w Ikei mebelki Mammut i powiem szczerze, że póki co bardzo jestem z nich zadowolona. Cena przystępna i bardzo ładnie się prezentują. Dziś ide dokupić półeczki i inne drobiazgi. Jak mąż zawiesi półeczki to cykne foto...
ja tez mammuty bede kupowac dla corci:-)

A no chyba ze kupujesz mebelki z mamuta :) No ale one sa ze starej kolekcji. Mi tez sie bardzo podobaja :) ale na takie mam jeszcze czas a narazie uzyje swoich starych mebelkow dla maluszka (tez z ikei hehe)
Chodzilo mi o najnowsze kolekcje... ze nic ciekawego nie wprowadzili ale ogolnie Ikee zawsze lubilam i to bardzoooo :-) i tez zalezy za czym konkretnym sie jedzie.
Zycze udanych zakupow :-):-):-)

reklama
nom sliczny jest i tez tak uniwersalny jak Twoj bo i dla chlopca i dla dziewczynki:-)chodz zauwazylam ze najnowsza kolekcja ma troche wieksze budki w spacerowce wiec zobaczymy bo kolorku capri nie ma juz w tej najnowszej kolekcji:-(

Ja ostatnio widzialam na miescie dziewczyne z najnowszym buzzem w kolorze "greystone" w srodku jest taki szaroblekitny na zawnatrz ciemny fiolet a budka ma czerwone detale. Bardzo ladny ale jakos teraz te kolorki co dali wydaja mi sie troche nijakie. jedynie to strawberry i ten grystone jeszcze mi sie podoba. ale oczywiscie kazdy ma swoj gust :-) jak dla mnie capri jest o wiele bardziej powalajacy :-)

Do góry