reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Czytam w gazetach "przed porodem, zanim pojedziemy do szpitala najlepiej wykonać sobie depilację okolic intymnych aby uniknąć golenia przez personel szpitala" a ciekawa jestem, jak ja to zrobie, chyba sobie przedłużacz do maszynki zmontuje...I się pozacinam i wykrwawię :-):dry:
ja odradzam golenie, bo jak będzie odrastać to będzie bardzo kuło. Mnie gliła połozna ale to był tylko jeden ruch maszynką w miejscu ciecia. Z resztą ja pytałam cz mam się sama oglic t powiedziała, ze nie ma takiej potrzeby żeby się golić po całości, ona ogoli tam gdzie uzna, ze najlepiej ciąc

reklama
Witajcie :-)

A ja sobie dzisiaj pomyslałam że warto byłoby powoli zacząć jakąś listę zakupową robić :tak: Dziewczyny znalazłyście może jakąś porządną listę gdzieś na necie? Jesli tak to poprosze o linka, może wcześniej już ktoś wkleił, chciałam nawet cały wątek przeszukać, ale ponad 100 stron, więc wymiękłam :sorry2:

Pozdrowionka i milego dnia wszystkim Koleżankom! :)

Ja się swoich włosów nie dotykam, mam kręcone i wkurzające strasznie :angry: Jak miałam 5-6lat to wzięłam nożyczki krawieckie, wlazłam pod stół i zrobiłam sobie grzywkę tak "na ślepo" bez lusterka:-D

Na pedicure też bym poszła.......tylko wiecznie mam inne wydatki. Może teraz mi się uda:sorry2:
Tak poza tym to ja mam już czasem problem z goleniem nóg, bo mi brzucho przeszkadza, to co dopiero będzie później??!!:szok:
Czytam w gazetach "przed porodem, zanim pojedziemy do szpitala najlepiej wykonać sobie depilację okolic intymnych aby uniknąć golenia przez personel szpitala" a ciekawa jestem, jak ja to zrobie, chyba sobie przedłużacz do maszynki zmontuje...I się pozacinam i wykrwawię :-):dry:

no to witam w klubie jak nogi chce ogolic to ciezko sie robi przez brzuch chyba ze bede robic to na stojaco...co do golenia przed porodem to ciezko bylo ile dalam rade sama to dalam reszte poprawil m i tak przeciez widzial co mam miedzy nogami wiec nie ma sie co wstydzic a poza tym bylo mi wszystko jedno co on sobie pomysli wolalabym zeby on to zrobil niz ktos obcy:-)

Pyszczek ja tez musze sie okazuje pokupowac typowo chlopiece ubranka:-)i sie ciesze:-)bo musze ubranka i wozek i chcialabym kolyske:-)

Dziś ide poszaleć w Ikea :))) No, może poszaleć to za duże słowo ale idę dokupić kilka rzeczy do pokoiku dziecięcego. Zobaczymy co znajdę ciekawego...

reklama
Do góry