reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
agrafka super :tak:
dziewczyny jakby któraś chciała zamówić coś w bonprix to dostałam dzisiaj kod na darmową wysyłkę przy zakupie za min 100zł , mogę go odstąpić ;-) z tym że on jest ważny tylko 2 dni

Dziewczyny (i nie tylko :-)) w Lidlu są super pudełka na zabawki: LIDL Polska - lidl.pl Ja wczoraj kupiłam i żałuję, że 2 tygodnie temu kupiłam w Ikei bo te z Lidla to takie ładne kolorowe. Konrad właśnie nosi w nich auta :)))

Dziunka - dobrze, że akurat moje nade mną nie wisiały jak otworzyłam tego linka.... :-D pomysł super, wykonanie cudo, tylko cena powala.

reklama
Zapomniałam napisać.

W Biedronce jest ciastolina, czy zestawy fajne to nie wiem, ale oprócz zestawów jest komplet kubków z ciastoliną, spore te kubki i chyba 7 sztuk.

Oprócz tego drewniane układanki za 8,99 zł, Asia sobie wybrała dziewczynkę do zmieniania jej ubranek, ale okazało się to dla niej za głupie, czułam że tak będzie, no ale pozwoliłam jej wybrać. Ułożyła dwa razy i leży w kącie... No ale są też takie gdzie w środku są 6-el. puzzle a na około zwierzątka do wkładania.

Są też - dla starszaków - fajne gry rodzinne za 8,99zł.

Do góry