reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
miałam przewijak na łózeczko , ale zupełnie mi się nie spodobał więc kupiłam stojący w ikei. Teraz z racji oszczednosci miejsca musimy myśleć . Dziś spodobał nam sie ten również ze względu na to , że ma super organizer;-)

miałam przewijak na łózeczko , ale zupełnie mi się nie spodobał więc kupiłam stojący w ikei. Teraz z racji oszczednosci miejsca musimy myśleć . Dziś spodobał nam sie ten również ze względu na to , że ma super organizer;-)
no fajny jest. Szkoda, ze nie będę miala dostatecznie dużej wolnej ściany, bo tez bym taki kupiła

świetne

​Kilolku Ja miałam oba na łóżeczko własnie, Asia spokojnie mieściła się od strony gdzie przewijak nie leżał, a pod przewijakiem trzymałam m.in. pampersy i chusteczki, można też powiesić organizer. Ja byłam zadowolona, wygoda i oszczędność miejsca:tak:
Ja to samo:tak:
bylam bardzo zadowolona. Jak Kuba byl troche starszy nakladalam go na wanne i na nim Go ubieralam po kapieli:tak:
Oj, dlugo go uzylam:zawstydzona/y:

Dziunka - klękałam na podłodze i było mi znacznie wygodniej ;-) albo jakoś siedziałam na tapczanie... już powiem szczerze nie pamiętam jak to robiłam :-D

Do mnie też te wszystkie kupne przewijaki nie przemawiały. Kompletnie. A ze potrzeby ich posiadania nie miałam wiec sie nawet nad nimi nie zastanawiałam. U rodziców na górze miałam duży kwadratowy salonowo-goscinny stół na którym miałam kocyk, podkładki nieprzemakalne i drugi kocyk. Miałam na tyle miejsca ze w jednej połowie stała wanienka gdzie młodego kąpaliśmy [bo łazienki na górze nie było] a w drugiej przewijałam. A jak nie byłą to pora kąpania to juz w ogóle miał raj na ziemi. Mógł tam ćwiczyć, obracać się i wiercić bez wiekszego problemu. A jak był wiekszy i zeszliśmy na dół to młodego przebierałam/przewijałam na łóżku. Nigdy mnei kręgosłup nie bolał bo sobie koło niego klęczałam w tym momencie jakies wygłupy jeszcze były wiec fajnie. No nawet jakbym nie miała tego stołu na górze to i tak nic bym nie kupowała. Lubie duze przestrzenie jesli dziecko ma na tym leżeć.

reklama
Zamiast organizera miałam podczepione pod półki 2 metalowe kosze a w nich potrzebne pieluchy, kremiki i insze rzeczy.
Babcia Janka zakupiła dla Goni podstawę pod wanienkę, używaliśmy jej jako podstawkę do gondolki i spała tam Gonia jak zajmowaliśmy się Hanką. Jako podstawka pod wannę posłużyła może z 2 miesiące.... :zawstydzona/y:

Jacek - fajna ta porcelana, np. jako prezent na 1-wsze ur. chrześniaka ;-)

Do góry