reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Oboje mieliśmy ciężki dzień ja w pracy Jagoda w domu negocjując z OpenFinance od zeszłego poniedziałku nie mogła znaleźć nikogo kompetentnego w tej instytucji kto by jej powiedział dlaczego przelew do nich wraca. Dopiero dzisiaj znalazł się mądry tylko że termin minął.
No to poszliśmy do Galerii. Poszliśmy by kupić Jagodzie biustonosz do H&M (Tam "św. Mikołaj" kupił poprzedni"

No dobra po czajniczek dla Dobrusi też.:-)

Kupiliśmy golf dla jagody, brudny róż C&A, czarną bluzę dla Miriam C&A (Mnie się bardziej podobała taka bordowa na białym misiu z wierzchu taka welurowa w H&M, ale gdzie tam ona założy coś dziewczęcego). Dla Dobrusi gruby fiołkowy sweter z cekinowym sercem na klacie (tatuś się uparł)w C&A, nowe silikonowe foremki na mufinki (chipcio i żaba) w Duka. A tata dostałrolkę papy w LEroyu. W Almie wybraliśmy herbaty Irvinga ;-)
ale tam drogo i teraz musimy je znaleźć gdzie indziej. Potem do Auchana, mama na sklep a ja z D. na ostatni darmowy plac zabaw. Mała zaliczyła kontuzję i spanikowani opuściliśmy tamtejszą galerię a jeszcze w planie miałem CCC i 5,10,15.
a Jagoda śmietanę i smoczki do butelek bo idą seriami.
No dobra tata dostał jeszcze szary golf z zamkiem pod szyją:-) z C&A ale najfajniejszy był za duży o jedno X

no to poszaleliscie
a opis zakupów niemal babski, szczególowo ciuchowy :-D;-) dostosowujesz się:-)

Nie ja tak już mam:-D. Jak mieliśmy trochę kasy a Jagoda chciała sobie buty kupić to tylko ze mną potrafiła wybrać. Z bielizną to samo. Doszedłem do takiej wprawy że sam po takie rzeczy mogę chodzić. No dziś to też z tymi torbami wyglądała jak Julia Roberts w Pritty woman. Bośmy jeszcze w Buka kupili takie wielgachne nocniki do barszczu. A ja z tyłu z Dobrusią jak arab, luzik.

Haha dobry opis :-) To Wam się zakupy udały widzę :-)

Marta też miałaś się pochwalić!

Ja dziś jadę do H&M, może do 5-10-15 też, bo Julka ma dziś urodziny i babcia dała kasę na ciuszki.

reklama
Do góry