reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Masz już je? Jak Ci się chodzi? Bo ja podobne przymierzyłam, ale miałam taki luz w kostce że już oczami wyobraźni widziałam moje powykrzywiane nogi:-D chociaż widze na ulicy że teraz bardzo modne

To może zaryzykuję jak mi te przyjmą i oddadzą kasę:dry:

Gosiulek ja też tak mówiłam, dłuuugo biegałam na płaskich po ciąży z Asią:tak: teraz kupiłam sobie jesienią botki na obcasie i na prawdę są wygodne, a potem teraz te na wyższym obcasie i już było trochę gorzej ale po kilku chwilach opanowałam prawidłowe chodzenie:-D także raz, że kwestia przyzwyczajenia i stopniowe przechodzenie do wyższych obcasów a dwa, że dobrze wyprofilowany but będzie wygodny nawet na 15 cm obcasie:tak:

Moja ciocia za to od zawsze chodziła w szpilkach, teraz ma 89 lat i dalej na wysokich szpilach zasuwa:tak: chyba jest do tego stworzona:tak:

Gosiu jest u Was śnieg jeszcze? Bo u nas wiosna :O

Ostatnia edycja:
reklama
Dziunka powinni Ci oddać kasę...albo dać nowe.
Gdzie tam.Po sniegu ani sladu...

Mam jedne buty na wysokim bcasie które są naprawdę wygodne.Mogę w nich biegać...A reszta do kitu.Ale i tak wolę na płaskim.lepiej się czuję.

Mój mąż ma z nubuku i sa super.

edit.
Kupowałyście na zaś jakieś ubrania dla maluchów z racji tych podwyżek?Buty też drożeją?

Ostatnia edycja:
Do góry