reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziunka ja kiedyś miałam z zamszu i zima je kompletnie zniszczyła. Wciąż mokre , z zaciekami itp.
Ania , ale Ci zazdroszcze , że mozesz takie buty nosić:tak:przy moich 180 cm wyglądałabym jak wieża

reklama
Gosia z ubraniami nie szaleje na zapas. Czasem jak sie znajdzie cos w super promocji to wezme wiekszy rozmiar ale tak robiłam od zawsze. Powoli jak cos wymieniam systematycznie to moze mnie az tak to nie zeżre finansowo. Inaczej jakbym musiała kupowac wszystko na raz :baffled: Ale ja tez kupuje przez allegro. Moimi chyba najwczesniejszymi zakupami beda buty wiosenne no a pozniej to juz odzież na lato. W długie ciuchy Marcel jest solidnie zabezpieczony z zapasem wzrostu, takze nie wyrośnie [chyba]

Tak kilolek racja, ja też. Ale mnie jeszcze chodziło o to ze ze np jak ostatnio wyprzedaż byłą ostatnich rozmiarów i koszula kremowa z dł. rekawem super mięsista i mięciutka bawełna byłą za niecałe 10 zł a bluza dla mnie b. ładna a zazwyczaj nic mi sie nie podoba no i super gruba była za niecałe 20 zł to się skusiłam mimo ze rozm z metki na 6 lat :zawstydzona/y: Pomyślałam ze młody dorośnie do tego, nie zmarnuje się. Tak samo jak D. kupił Marcelkowi sweterek z kapturem i suwak rozm z metki na 4 lata za 10 czy 15 zł. Nie szkodzi ze poleży ale jak extra atrakcyjnie sie trafi to korzystam.

Mama ja też tak robię.A rękawów podwijanych czy spodni nie lubię...oSTATNIo mama kupiła w ciucholu małemu spodenki nexta dresowe ciut za długie.Musiałam dzisiaj je skrócić,tzn podłożyć bo nie mogę patrzeć.;-)

No ja też nie lubie jak dziecko ma popodwijane na powiedzy 3 razy koszule czy gacie bo to od razu i za szerokie i za długie. Ale tak jak ma mankiet zawinięty a spodnie z 5 cm to nie jest źle ;))
Ostatnio kupiłam Marcelkowi rurkowane spodnie czarny jeans za 19 zł z metki na 4 lata i fajnie są, Podwinięte - wygląda jakby taki był oryginalny mankiet. A co do bluz itp to ja lubie jak młody ma troszke luźniejsze, takiego luzaka mam wtedy hehehhe ;p No ale nie zeby sie w tym topił, wiadomo. :tak:;-)

reklama
dziunka dopiero je kupiłam więc zanim do mnie dotrą to trochę minie
martolinka ja miałam zawsze problem bo miałam niskich chłopaków ale odkąd poznałam mojego D to mogę sobie pozwolić na wszelkiego rodzaju "wysokości" bo on ma ponad 190cm :tak:
banana miałam kupować podobne w HM tylko króciutkie ale jak te zobaczyłam na allegro to stwierdziłam że taniej z wysyłką mnie wyjdą niż te na miejscu

Do góry