reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Spójrzcie jaki świetny dywan, pokazywali dopiero w DDTvn a dla chłopców miasteczko z ulicami, boiskiem itd, który jest o niebo lepszy niż te dostępne u nas w sklepach.
Kids Bedding Childrens Furniture Decor Baby Bedding Baby Decor Wall Art Toddler Bedding Sets & Baby Bedding Sets Kids Gifts

A tu podpatrzcie jakie place zabaw i pokoje dziecięce:szok: ale to przedszkole w bieli chyba nie bardzo:baffled:
http://pracowniak.wordpress.com/cat...ojects-for-children/wnetrza-interiors/page/3/

Agrafka Asia pije głównie ze szklanki, ale lubi też ten bidon od Etny
5901130015382_00.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
U nas to jest tak ze:
*mleko poranne no i czasem na wieczór jest z flachy.....:baffled: moze nie z winy Marcela tylko z mojego przyzwyczajenie bo on jest taki ze w czym mu dam to wypije. Czas by to zmienić.....
* napoje w domu pija na zmiane jak się nawinie - zwykły kubek [młody nie rozlewa nawet jak ma po sam brzeg] lub z butelki z dziubkiem - tu już więcej korzystamy z niej na wyjścia. Nie kupuje specjalnych bidonów, są to zazwyczaj butelki po kubuś play, wodzie małej mineralnej itp.

Kuba w domu pije ze zwyklego kubka, ma taki swoj mniejszy niż nasze:tak:
A jak gdzies sie wybieramy to z takiego:

http://www.amazon.co.uk/Philips-SCF...BTY2/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1324384071&sr=8-6

agrafka sliczne ubranka dla Ali;-)

U nas teraz bedzie wyprzedaż w Next-cie:-):tak:
wczoraj przyszla mi wiadomość na pocztę, że na necie mozna juz zamaiwac w czwartek popoludniu :) ciesze sie jak dziecko:-D
Musze obkupić Mlodego i siebie...;-)

Ciesze się z tych ubranek, bo Ala ma teraz jakoś mało a naprawdę trudno jest kupić coś fajnego i wygodnego.
Nie mówię już o tym, że pod domu strasznie się brudzi i powinnam jej nakupić ubrań na ciuchach ale nie mam tu w okolicy żadnego fajnego ciucha.

ja tez zawsze cieszę się z ubranek jak kupię Kubusiowi:-D
teraz wlasnie musze mu kupic ze dwie pary spodni dresowych po domu i jakies bluzki z dlugim:tak: Na przecenach w Next-cie naprawde sie oplaca:tak: a sobie tylko ciazowe:-)

agrafko to mialas szczescie z kurierem bo my na klocki czekalismy ponad tydzien czasu, podobno z bydgoszczy od kuriera do bazy w bydgoszczy szla dwa dni a ptem to juz tez wolno.
w
pt albo i wczesniej wplacilismy za przesylkę tablicy magnetycznej a wyslac mają dopiero w tą srodę a kiedy przyjdzie to nie wiem, wątpię ze przed swiętami bedzie.

pOLA zazdroszcze nexta, u nas w w w-wie jeden ale ceny z kosmosu mieli i oczywiscie marny wybor bo sklep mały, teraz juz zamknęli. Ja choruję na nextowe rzeczy do pokoju dziecięcego, jest na stronie pokazany pokoj z koparką i bardzo chcialabym te wszystkie poleczki, komodki, pudełeczka, kinkiety itd pokupowac małemu. Poza tym nawet w pl jak są przeceny i pisze ze do 70% to cięzko jest cos kupic za 10% taniej bo rzeczy z 70% rabatem jeszcze nie widzialam. W pl promocje są oszukane a i tak ludzie rzucają sie na nie. W UK to dopiero macie szał i wszystko za małe pieniązki mozecie kupic.
Ja juz sie pytalam kolegi czy bedzie a Angli bo chcialabym cos kupic malemu do pokoiku ale niestety nie ma mi kto przywieźć :(

jak kiedys pojade samochodem do Polski to dam Ci znać :-)
a ten pokoj z koparka cudo, racja:tak:
Ja tam bardziej "choruje" na ubrania ale kilka reczy do domu też mamy, np. chodniczek i ława w salonie, reczniki, posciel :) teraz chcemy Kubie kupic lozko

reklama
Do góry