reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Mama - ciuchów to my mamy pełno, moi latają po wyprzedażach i skupują na zapas;-), lump też odwiedzają, więc nowy ciuch dla moich to chyba tylko jak teraz Hanka chce mieć bluzkę z Dorą... :-D
Co do duplo... zobaczymy jakie trwałe są te klocki, bo moje niby rzucają i tygrysek już ma nogi lekko naderwane:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mama moi znajomi zapytali się co kupić więc powiedziałam, że jak wolą mogą kupic coś sami albo zrobić z nami zrzutę na duży zestaw. Mówiłam, że ile kto chce ale wiem koło jakiej kwoty zawsze coś kupują więc powiedziałam, że nie więcej niż 50 zł wychodzi. My z chrzestna daliśmy po 80 a 2 pary dały po 50 i jest git :)))

Dziunka ja stwierdziłam, że Duplo i tak dla drugiej dzidzi będą a poza tym używki Duplo chodzą po cenie prawie jak nowe wiec później sprzedam i kupie zestaw dla starszych :)))

Dziunka z jednej strony faktycznie dzieci dorosną do dużego Lego, ale miasta będą skłądac z jednych i drugich, tak mi się wydaje.
niektóre elementy tych duplo jak np. karetka są uważam rewelacyjne. No i są bardzo łądne ludziki.
Ja generalnie mam do tych klocków (Lego) sentyment i zaufanie bo u moich rodziców jest jeszcze cała szyflada i nie straszne im były ani zęby dwojga dzieci ani nawet.. spożycie :D. Cześć kwiatków mamy "z odzysku" po tym jak moja siostra je zjadła :)))). Podkładek właściwie nie da się złamać, te klocki są naprawdę nieśmiertelne. Na razie nie nastawiam się na kolekcjonowanie, kupię jeden zestaw i zobaczymy.
A chcę taki bardziej wybajerzony zestaw bo jakieś zwykle klocki już mamy.

a ja nie wiem jak wybrnąc teraz i co zrobić.wszystko przez to całe zamieszanie z mieszkaniem i nie zamowiłam kierownicy:-(a zanim dojdzie kasa,zanim wyślą to będzie po Mikołaju:-(może w jakims markecie w week coś będzie...

a w ogóle kupiłam Igiemu wczoraj kalendarz adwentowy z czekoladkam ze smerfamii.wisi w kuchni i po 1 ma na dzien,oczywiście wczoraj stał i miauczał że jak to po 1 tylko:-Dz rana dziś od razu do smerfów pobiegł:-D

oooooooooooooj a Marcel tez ma taki kalendarz ale w mikołajkowe akcenty ;p. Jaka frajda w szukaniu okienka, otwieraniu i sprawdzaniu obrazków pod czekoladką. Później przegląda pozostałe otwarte okienka i mówi "tutaj misiu, a tutaj pajacyk itp itd do konca. Codziennie dłużej trwa zabawa przy nim ;-):-)

cleo a jaka chciałas kierownice??

Ostatnia edycja:
taka na allegro jest po ok 12 zł bo ciagle chce kierowac i łazi z taśma że to jego kierownica:-D

u nas nie bylo z mikołajami tylko z toy story i smerfy a własnie wolałabym świateczne jakieś wersje

Cleo przejdź się do dziecięcych, zabawkowych, spokojnie coś znajdziesz:tak::tak:

U nas kalendarz nie ma niestety bytu, za każdym razem zostaje pochłonięty przez Julkową paszczę w pierwszy dzień adwentu:-D dostaną po swoim na Mikołaja i niech robią co chcą:-D

A co klocków to macie rację, faktycznie, skoro można sprzedać po podobnej cenie:tak:

reklama
Do góry