reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

My już nie używamy ani krzesełek do karmienia ani nic podobnego. Nasze krzesełko przerobiłam na krzesło ze stolikiem i tam sobie czasem młoda rysuje, ale częściej siada i tak u Julki przy biurku. Posiłki je z nami przy stole siedząc na krześle/pufie.

Słuchajcie chyba jednak kupię tą kuchnię Asi a nie ten zestaw do pielęgnacji. Te wszystkie graty typu łóżeczko dla lalek, nosidełka i inne pierdoły ma więc to bez sensu. A kuchnie stoją w Biedronce za 139 zł i czekają. Zarówno Smoby jak i Hello Kitty, jeszcze nie wiem na którą się zdecydować.

reklama
My już nie używamy ani krzesełek do karmienia ani nic podobnego. Nasze krzesełko przerobiłam na krzesło ze stolikiem i tam sobie czasem młoda rysuje, ale częściej siada i tak u Julki przy biurku. Posiłki je z nami przy stole siedząc na krześle/pufie.

Słuchajcie chyba jednak kupię tą kuchnię Asi a nie ten zestaw do pielęgnacji. Te wszystkie graty typu łóżeczko dla lalek, nosidełka i inne pierdoły ma więc to bez sensu. A kuchnie stoją w Biedronce za 139 zł i czekają. Zarówno Smoby jak i Hello Kitty, jeszcze nie wiem na którą się zdecydować.

Dziunka ja też uważam, że kuchnia to lepszy pomysł. Łóżeczko mówisz ze ma, a do przewijania wystarczą zwykle chusteczki itp - to bedzie tylko dodatkowy grat.

Dziunka a nie wolisz zamówić kuchni przez internet?? Wyjdzie taniej, wiec po co przepłacać :-D:-) Jestem pewna, ze Asi sie spodoba. Majka dostała kuchnie od nas na urodziny i lubi sie nia bawić ;-)

Na allegro taka sama Hello Kitty za 179 zł:tak: a Tefala za 169zł, obie ceny bez wysyłki. Więc chyba się jednak opłaca... a pokaż jaką macie?
Wiesz, ja nie jestem jakoś ograniczona finansowo, bo cała rodzinka się składa, sam chrzestny daje 100zł, ale większej kuchni nie chcę bo nie ma sensu.

Za to Julki PSP nas pociągnie bardziej, no, ale to konsola na lata.

Dziunka, a jakie te kuchnie w Biedronce ? nie moge znaleźć tej gazetki.

My mamy taką: Smoby Kuchnia BON APPETIT CHERRY 2011 + AKCESORIA (1943255993) - Aukcje internetowe Allegro
ona jest taka podstawowa i nie zajmuje dużo miejsca. Trochę żałuję że nie kupiłam takiej ze zmywarką.

Aha i ta moja nie wydaje żadnych dźwięków.

EDIT:
Dziewczyny u nas chyba bedzie niewiele prezentów, bo jak zdecyduję się na duplo szpiotal miejski to już będzie drogi prezent. Myślę jeszcze o znikopisie - jakie macie ?

Ostatnia edycja:
2_Promocje_2011.11.07_16.jpg

Agrafko to są te kuchnie w biedronie. Co do znikopisu Julka miała bardzo fajny z Biedronki właśnie, ale jak urodziła się Asia i tylko zaczęła raczkować to połamała:baffled: wtedy kupiłam taką małą tabliczkę i na razie jeszcze żyje, ale chciałabym kupić im większe. Może na Mikołaja, bo naprawdę cieszą się powodzeniem.

reklama
Już od dawna i dosłownie nikt nie kupuje. U nas jest po 5-6 sztuk w każdej Biedronce, a Biedronki mamy 4-ry więc małe szanse że wszystkie sprzed nosa mi sprzątną do przyszłego tygodnia.

Do góry