reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Gosiulek chłopcy na pewno z toru będą zadowoleni:tak: a razem będą się jednym bawić? Bo moim braciom zawsze trzeba było kupować podwójnie, inaczej były wojny.

A co do ręczników - to bardzo ładne. Ja za to lubię te sztywne i twarde, nie używam nawet do prania ręczników i pościeli płynu do płukania. Inaczej nie umiem się wytrzeć:-D
A prasujesz? To na pewno by trochę zmiękły.

reklama
Gosia jednym bo ten tor jest taki wyścigowy.Są dwa samochodziki, dzojstik czy jak się to tam pisze....Do wspólnej zabawy.
Ja też nie używam płynu do płukania..ale nie znoszę tych szorstkich.Wkurzyłam się i prasowałam ale ich chyba już nic nie weźmie,nic nie pomoże. Kupiłam lawendowe i sliwkowe...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, a czy miałyście do czynienia z klockami Jixin, ponieważ z JDLT jestem średnio zadowolona, najgorzej że nie chcą się łączyć z Duplo (dzieciakom mimo wszystko się podoba), a tu znalazłam takie cuda za takie ceny:
JIXIN 2011- STRAŻ +AUTO +PRZYCZEPA- 52 EL- NOWOŚĆ (1951851881) - Aukcje internetowe Allegro
JIXIN 2011- POLICJA + HELIKOPTER 54 EL - NOWOŚĆ (1951851856) - Aukcje internetowe Allegro
MEGA POLICJA HELIKOPTER DZWIEK SWIATŁO JIXIN PROMO (1967183497) - Aukcje internetowe Allegro
Toż to przecież ten ostatni zestaw jak ten Duplo za 260 zł.
Tylko ciekawe jak to się ma do jakości

Ewelia ja gdzieś chyba czytałam komentarze o tych klockach i ktoś pisał, ze policja jest fajna, a inne zestawy gorsze.
Ale wyglada rzeczywiscie spoko, myślę, że warto kupić nawet jeśli nie łączą się z lego bo to głównie pojazdy.

raz macałam taki niewielki dywanik tego typu na targu to był sztywny i nieprzyjemny ale nie wiem czy to nie wina mżawki, która wtedy siąpiła.
Kurcze jak tak zbiera kurz to chyba powinnam odpuścić przy tej Kubusiowej astmie, z drugiej strony u mnie nigdy nie jest sterylnie czysto (choc może powinno)

reklama
Kilolek nasi znajomi mają taki dywan. Sama nie kupiłabym go ze względu na to , że nawet u mnie powoduje "kręcenie w nosie", trudno się go czysci , łatwo gromadzi brud i z czasem faktycznie "opada"

Do góry