reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ja to traktuję jako krzesełko:tak: można doczepić tacę i masz krzesełko do karmienia bez obaw że wypadnie z wyższego krzesła... Asia by pewnie też za długo nie posiedziała:-D pełzała (jak nie raczkowała, teraz nie pamiętam) szybciej niż nauczyła się siadać.

reklama
Ten fotelik fajny ale tak jak piszecie dla wiekszego dziecka, które potrafi juz samo siedziec.
Nie wiem czy juz pisałyscie o swiatecznych prezentach?? Pewnie tak :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Na razie mam 3 typy: domek dla kucyków, kolejke Tomka, tablice do rysowania.

ilona trafne wybory. Co słysze to takie rzeczy cieszą sie zainteresowaniem wśród maluchów. Ja juz mam prezenty na mikołaja jak i pod choinkę a kurczę jeszcze na serio zastanawiam się nad tablicą do rysowania. Ech......:sorry: sama nie wiem.....

Ja tez powaznie myslę nad taką tablicą, narazie widzialam taką smoby dwustronną, wyglądala na superową, na jednej stronie maluje sie mazakami, dołączone sa do tego literki i cyferki na magnez itd a na drugiej stronie maluje sie kredą. W realu widzialam za 199 zł, na allegro trochę tansze. Nie patrzylam jeszcze innych firm ale smoby ma bardzo ładne rzeczy wiec rozwazam wlasnie takze tej firmy. Jak bede miala czas poszperam w necie bo wlasnie taką dwustronną chce kupic.

Ja wczoraj kupiłam małemu instrumenty w lidlu.Mówię Wam jaka zabawa.Włączamy płytę ze szkoły,śpiewamy i gramy.Nie przypuszczałam że taki będzie zadowolony.
Pod choinkę kupujemy dalzy ciąg kolejki a na mikołaja kupiliśmy dużego Tomka na baterie i samochody w lidlu (pakowane po dwa). W lidlu kupiliśmy też układanki dwie koparę i traktor. Oj też radocha.uwielbia układać.
A z tablicami i flamastarmi trzeba uważać.Ja kupiłam i schowałam bo bałam się że wszystko będzie pomalowane a tego sie umyje,nie spierze.

Ostatnia edycja:
Mama ma bardzo podobną do tej TABLICA DREWNIANA 2w1 KREDOWA i MAGNET + GRATISY! (1942063864) - Aukcje internetowe Allegro w zestawie były zwierzątka, literki i cyferki na magnes i jest bardzo fajna.

A my taką "dorosłą" drewnianą i też cieszy się powodzeniem. Aktualnie stoi u dziadków, a dziewczyny tu w domu mają takie podręczne - z jednej strony na kredę, z drugiej właśnie na pisaki/magnesy.

No i ciągle na topie jest jednak znikopis:tak:

edit: Gosiu wystarczy schować i wyciągać co jakiś czas aby dziecko bawiło się z rodzicem. Wtedy uniknie się pomalowanych ścian itp.:tak:

Widziałyście to?
bumbo_fotelik.jpg

Widzę że bardzo popularne na yt.

A tu strona Bumbo. Najpopularniejszy na świecie, pierwszy fotelik dla twojego dziecka.

dziunka. ja to mialam. moj glupek raz sam pojechal do mothercare i wrocil z tym zamiast krzeselka do karmienia. mloda nie znosila tego. posiedziala pare minut i probowala wychodzic,ale nie mogla, bo mielismy z tacka. miala wtedy z 5 mies. moze to zalezy od dziecka, niewiem. po dwoch miesiacach sie poddalam i przestalam ja sadzac, kupilismy normalne krzeselko

reklama
Do góry