reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
A ja tam nie wiem jakby moi zareagowali na taka kurtke - ale nam sie na podobac nie im ;p Choc czasami gadali ze jakies czarne dziecku kupuje i ble ble ble. Olac to. Za taka kase to az grzech nie kupic. Ale ja nie przegladam jeszcze wiosennych bo musze sie troche wyleczyc od tych maniakalnych zakupów na allegro.
Ale pochwale sie ze kupiłam dzisiaj tzn zamówiłam stół + krzesła + półki do kuchni :D w koncu ruszam powoli ociężale z wyposazaniem chałupki. Zakup oczywiscie przez allegro :DDDDDDDDDDD

No to musze zdjecia skompletowac bo tego koloru nie ma na tych aukcjach. Zaraz sie za to zabiore - mnie sie podobaja choc nie az tak wypasione i stylowe jak u Ciebie AZA :D Zrobie sobie kawe i sie pochwale - a co tam ;p teraz serce peknie jak bede płacic. Ale zas rośnie jak pomysle ze tylko zasłony i lampa do kupienia i kuchnia skonczona. No pozniej moze firanka jeszcze bo mam zwykła a chciałabym taką z gipiurą

jakbym zrobiła foto umeblowanej kuchni to rozumiem a takie foto to nie bedzie efektu no ale Aza chce to niech ma :D Kiedys sie pochwale jak juz wszystko bede miała.
1842064681.jpg
Cos takiego tylko krzesła bardziej w waniliowym obiciu a nie tak jak tutaj białe. Półki takie:
polki.jpg beda naprzeniam brazowe i tez takie waniliowe a to dlatego ze kuchnie tez mam w "kratke". o taką :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: :
IMG_3410.jpg

Ostatnia edycja:
Oj, oj... kochana, jakie wypasione... Przyjedż i sprawdź, że zwykła derma hehe... Czekam na fotki Twoich... Co do kasy oj to znam ten ból...Jednak już Ci mało zostało :)))

reklama
Do góry