reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Własnie mi sie przypomniało ze mam w spadku taki kombinezon w oliwkowym odcieniu na watolinowym podbiciu. Kacper niby w tym latał w zime ale mnie sie wydaje za cienkie na zime sama watolna. Mysmy mieli spodnie i kurtke na polarze. Co Wy na to? Moze faktycznie kupie kurtke na polarze a to bedzie na mniej mroźne/ cieplejsze dni........ Jakie wy bedziecie miec kombinezony? Na jakims wypełnieniu+ polar czy sama watolina?

Zawsze pod kombinezon możesz założyć spodnie z polaru:tak:

Dziewczyny muszę kupić śpiwór do wózka...zupełnie nie wiem jak się do tego zabrać? Boję się że nie będzie pasował do mojego ech.

Dziunka no właśnie ja też nie mam kombinezonu do mojego, pewnie będę używała koca... albo uszyję śpiworek z polarowego koca - o to jest myśl...

W zeszłym roku używałam w spacerówce x-lander śpiworka z womaru, ale był cieżki i się trochę zsuwał, bardzo niewygodnie zapinało mi się pasy. A do parasolki to już całkiem za wielki jest...

Hmm, musze sprawdzić czy ten ochraniacz na nóżki od x-landera da się zamontowac w parasolce, chociaż kolorystycznie będzie pasował jak pięść do nosa :D

Ostatnia edycja:
dziunka a zmieści ci się Asia w kurtce i śpiworku w wózku?? bo ja miałam ostatniej zimy już problem że jak wsadziłam śpiworek do tego Kuba w puchowej kurtce to się biedny oprzeć nie mógł :( dlatego kupiłam taki kocyk na zamek i mu zakładałam zamkiem od spodu ,jak znajde jakieś foto to ci pokaże o co mi chodzi

edit znalazłam :) DSC00233.jpg

Ostatnia edycja:
Jak dobrze, że ja mam kupę kurtek, kombinezonów, muszę tylko sprawdzić ilość spodni, buty też już są - mam nadzieję, że dziewczątka nie zrobią mi numeru i nie wyskoczą w górę o 10 cm;-) Sen z powiek tylko spędzają mi czapy i rękawiczki, ale mam nadzieję już wkrótce i ten temat mieć z głowy.

reklama
Do góry