reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Aga jestem pewna :) Bo sama widzialam. Tylko zauwazylam ze niektore aukcje dochodzą do nawet 180 zł (pare dni temu widzialam) a niektore ok 100 zł. Wydaje mi sie ze ma sie to zdjęciami, opisem, im bardziej zbajerowana aukcja tym ludzie biją sie jak szaleni. Jedną tylko mialam obserwowaną wiec zobacz za ile poszła * ECCO * TRACK UNO Gore-Tex SuPeRoWe roz.25 (1814066008) - Aukcje internetowe Allegro a widzialam ze ludzie bili sie o jeszcze drozsze. Kiedy na ecco stronie są za 199 zł nowki ;D ale co nie robi dreszczyk przy licytacji z ludzmi ;p

Ja sie zastanawiam zeby Bartki wiosenno/jesienne wystawic. W sumie Oli do zimy pochodziłby w nich, co prawda nie ma tyle zapasu co powinien byc ale to tylko ze 2 msc. Trochę szkoda mi bo kupilam je za 190 zł a pojdą nie wiem za ile ;/

o to mnie pocieszyłaś bo mamy identyczne jak te w aukcji z zeszłego roku w idealnym stanie, co do modelu który kupiłaś to zostaw sobie paragon koleżanka miała dla synka identyczne w zeszłym roku i ... przemakały a buty za takie pieniądze nie powinny

my w tym roku Bartki chyba kupimy te z tą inteligentną membraną co to stópkę podobno trzyma... zobaczymy

Dziunka super komplecik... Ja za całą złotówke kupiłam kurtałke: !!! SUPER KURTECZKA SZTRUKSOWA CIEPLUTKA 92 !!! (1815029307) - Aukcje internetowe Allegro :)))) Zobaczymy jaka będzie na żywo...

Co do butów na zime to ja bym chętnie jakieś kupiła ale nie wiem na jaki rozmiar. W tamtym roku długo myslałam nad butami a jak kupiłam to za jakiś tydzień lub dwa już nigdzie nie było zimówek albo były tylko małe rozmiary. Oczywiście mówie o takich sklepach jak Deichmann czy CCC bo typu Bartki to ja omijam z daleka z powodu cen z kosmosu...

reklama
Do góry