reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
A ja zmierzyłam Marcelowi 3 razy stopę i tez jestem w szoku :D Mimo tego że bąbel śpi to stópke położył idealnie i wyszło za kazdym razem 15 cm!! A dwa tyg. temu było 14,5 cm........... I weź tu kupuj dziecku buty z wyprzedzeniem :D Zmierzyłam nasze jesienne buty i maja wkładke 16 cm a jest to rozm. 24, myśle centymetr zapasu jest w miare OK. W jesiennych długo nie polata, do konca pażdziernika najwyzej. Wiec drastycznie nie wyrośnie z nich na szczescie. Za to wiem ze zimowe na bank 25 kupuje :D

kilolek super zakupy :)
Ula fajne te butki , u mnie najtańsze są 3 razy droższe niestety ale może coś kupię na allegro i mi szwagierka przywiezie w grudniu
dziunka obiecałam ci zdjęcie spodni p/deszczowych Zobacz załącznik 392031
a przy okazji pochwalę się moim dziełem ;) Zobacz załącznik 392032Zobacz załącznik 392033Zobacz załącznik 392034

Ale zdolna jesteś, wow!

Chyba też skuszę się na te Demary, Asia ma wysokie podbicie ale tu nie powinno byc tego problemu.Koleżanki kupowały przez net właśnie i zadowolone, trafiły z rozmiarówką.

Czy Wasze dzieci też ścierają czubki butów?

W butach wiosennych miał b. zjechane czubki. W sandałach troszke tez........ czubki miał gumowe wiec moze i mniej znać jak na adidasach. Ale zdziera........czy mnie trudno powiedziec. Dlatego ciesze sie ze sadały miał z zabudowanymi czubkami bo pare razy ładnie by pazurami zadarł........

Asia ściera wszystkie czubki już po pierwszym zużyciu, mój A prawie wyszedł z siebie hehe. Ale sandałki miała odkryte i z paluszkami nigdy nic nie było na szczęście.

A może buty macie inne :p bo w tenisówkach nie zdzierała bo z przodu była guma hehe. ech, próbuję się pocieszyc. Tatuś padnie trupem jak zobaczy "nowe" buciki hihi.

reklama
no fakt, ze u nas wszytskie z czesciowo gumowanymi paluchami, takie wysoko lane ale nigdy niezauważyłam zeby byly pozdzierane.

Do góry