reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Kikolek - jeśli myślisz o tych śniegowcach co podała link Dziunka to w Słupsku były na ryneczku.. koszt 33 zł

Ostatnia edycja:
reklama
Mama a w tych drugich język się nie odgina do konca.ja w tamtym roku takie bardzo podobne kupiłam Igiemu w Deichamnie i musiałam oddać bo nogi nie dało rady włożyć żadnym sposobem.

Tak Cleo jezyk jest w sniegowcach przyszyty do boków. W jakiejs czesci da sie go odgiąć ale nie do konca. Własnie maja nam nasz rozmiar sprowadzic i chce przymierzyc, jak to wyglada. Jak bedzie ciasno to nie wezme. Jedne kiedys mu przymierzałam a to jeszcze w tamtym roku to musiałabym mu noge połamac zeby weszły ;/ Niestety ale Marcelowi nie kupie butów których nie przymierze bo one musza sie dobrze wkładac a młody ma tez pulchne podbicie.......

Dziewczynki ja na wiosnę dalam w W-wie za model z aktualnej kolekcji ok 200 zł szok! Jednak były piękniusie, zaraz Wam pokażę :) ale teraz kupilam ecco zimowe za 200 zł wiec te postanowilam kupic ciut tansze, teraz jeszcze smiga w rozm. 22 ale na moje oko są juz za małe, takie na styk.
Gosia nie wiem ile ma nozka cm bo Oli spi ale poczekaj wkladka taka do zaznaczenia gdzie ma byc stopka dziecka pokazuje ze ok 13,5 cm a sama wkladka cała ma ok 15,5 cm tak około, zapas ma troszkę wiecej niż 1,5 cm. Moim zdaniem są idealne.

Załączniki

• DSC07672.jpg
    DSC07672.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 39
Bardzo mi się podobają te buciki które kupiłaś.My niestety kupuliśmy w tamtym roku duuużo za duże.Coś mi się poprzestawiało.W tym będą jak znalazł..choć są cholerka na styk.Kacper ma już stópkę prawie 15,5cm.Szukam dla niego kozaczków jakiś fajnych i oczywiście wygodnych.

reklama
Właśnie sama jestem w szoku.Ostatnio tak mu się wyyydłużyły. Nie wiem jaki rozmiar.Co firma to inna numeracja. W każdym razie tak do 1,5cm chcę kupić większe.

Do góry