reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Dziewczyny polećcie mi jakąś dobrą nianię elektroniczną.Dziunka kojarzę że Ty masz.

Ja mam, ale starą, prehistoryczną, kiedyś dziadek z Niemiec przywiózł, ale służyła mi przy Julce bez zarzutu, służy przy Asi. Z Julką jak mieszkałam u dziadków to mogłam wyjść do sklepu (ok. 1 km od domu), do ogrodu, nawet na spacer gdzieś dalej i zasięg był. (żeby nie było że dziecko same zostawiałam to dziadkowie spali obok pokoju dziecka;-)). Przy Asi dalej działa, ale zaczęła ostatnio trzeszczeć i ściągać rozmowy np.taksówek ale myślę że po wymianie baterii wszystko wróci do normy.
Teraz już pewnie takich nie robią;-)

my mamy nianke Philipsa tez jest ok:-) ma zasieg na mieszkanie a drugi na dom..kupilam uzywne w stanie idealnym za 70zl.

Dziunka a jak wyglada ta kurtka dla Jullki z lidla??

http://fanlidla.pl/gazetka/2011.09.01.trekking/2367,Dziecieca,kurtka,Softshell

Nareszcie kupiłam dla małego garaż :WIELKI PARKING, GARAŻ Z DROGĄ + 6 AUTEK (1806790939) - Aukcje internetowe Allegro Ciesze się jak głupia hehe...

AZA zdaj relację bo też kupiła bym jakiś garaż z drogą

Aza Ty masz nianię z monitorem oddechu?

Gosia ja mam taką PHILIPS AVENT SCD-470 Niania Elektroniczna POLECAM (1759404161) - Aukcje internetowe Allegro
i jest OK ale ja jej używam tylko na wyjazdach

natomiast jeśli kupujesz z myślą o 2 dziecku to bym się zastanowiła nad tym monitorem oddechu

Ja mam nnianię aventu cos takiego: Elektroniczna niania DECT SCD535/00 Philips AVENT (1788035759) - Aukcje internetowe Allegro i bardzo sobie ją chwaliłam, nawet do sklepu lecialam i starczało mi do ulicy a to gdzies ponad 100 m, jak bylismy na dworzu to nawet oddech słyszelismy. Juz dawno jej nie uzywalam bo nie mam potrzeby ale Oli do ok 1,5 roku przy niej usypiał bo ma piękne melodyjki. Inne bajery tez są, m.in. wilgotnosc powietrza :) Minus jest dosc droga.

Tak sobie właśnie myślę też o drugim dziecku.Kacper był zawsze przy mnie a teraz to nie umiem sobie wyobrazić.Chyba maleństwo (drugie) będzie musiało spać na piętrze bo mały mu nie da na dole więc monitor jak znalazł.Tylko ta cena...powalająca.

reklama
Do góry