reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Musiałabym się dowiedzieć :))) Zapytam się jej bo w tym tygodniu będziemy się widzieć. AniaSm mówiła,że jej koleżanka ma z FP i jest zadowolona.

Dziewczyny polećcie mi jakąś dobrą nianię elektroniczną.Dziunka kojarzę że Ty masz.
ja teraz mam Philipsa i jestem bardzo zadowolona, zasieg ma do sąsiiadów (dalej nie sprawdzałam) tzn dziecko w domu na pietrze przy zamknietych drzwiach i oknach a ja na ogrodzie u sąsiadów i wszystko slyszałam. Kosztowała nowa 120zł. Wcześniej miałam baby ono ale nie byłam zachwycona, bo ściągała wszystkie nianki z okolicy i załaczała się po kilkanaście razy w nocy ja lecialam a okazywało się, ze to wcale nie moje dziecko placze. Ale u teściów działała bez zarzutu, nie wiem od czego to zależalo

nawet najmniejszych nie ma, ani nic nie ściąga, ani nie trzeszczy. Może zalezy od egzemplarza, trudno powiedzieć

Ja mieszkam przy torach kolejowych i podejrzewałam, ze to przez trakcję te zakłócenia w baby ono ale philipsa nie zakłuca.

tak patrze że ty mnie o FP pytasz a ja mam philipsa avent, czyzbym xle napisała wczesniej?

reklama
Gosiu ja mam tą samą co Lotka i jestem zadowolona a to moja 3 niania bo wcześniejsze odmawiały posłuszeństwa i ciągle zakłócenia były , a moja koleżanka ma tą z FP (tak jak Aza pisała) i ją sobie chwali ;)
na pewno lepiej kupić coś markowego ,bo te tanie to strasznie szybko się psują

Do góry