Gosiulek to co Agrafka napisała o Angelcare jest nieprawdą. Ja zakupiłam Angelcare jak mały po urodzeniu 2 razy mi zwymiotował na siebie a ja nic nie słyszałam. Wtedy to zdałam sobie sprawe jak łatwo mogło się udusić... Działa bez zarzutu i nie tylko jak dziecko lezy na plecach ale w każdej pozie... Zawsze jak nie jesteś pewna to patrzysz czy dyndadełko lata. Powiem Ci, że spokój wewnetrzny jak miałam był bezcenny. Nigdy nie wstawałam z myslą czy dziecko żyje... Nigdy nie miałam fałszywego alarmu. Rano tylko jak zaspana brałam małego do sypialni to zapominałam o wyłączeniu i musiałam lecieć bo piszczało więc wiedziałam, że działa idealnie. Możesz używać niani wraz z płytkami lub bez. Ja w domu używam z płytkami co mi tam ale jak jade w gości to ich nie biore. To był mój najlepszy zakup...
reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Dziewczyny ja Was 'zamorduję';-)Gosiulek to co Agrafka napisała o Angelcare jest nieprawdą. Ja zakupiłam Angelcare jak mały po urodzeniu 2 razy mi zwymiotował na siebie a ja nic nie słyszałam. Wtedy to zdałam sobie sprawe jak łatwo mogło się udusić... Działa bez zarzutu i nie tylko jak dziecko lezy na plecach ale w każdej pozie... Zawsze jak nie jesteś pewna to patrzysz czy dyndadełko lata. Powiem Ci, że spokój wewnetrzny jak miałam był bezcenny. Nigdy nie wstawałam z myslą czy dziecko żyje... Nigdy nie miałam fałszywego alarmu. Rano tylko jak zaspana brałam małego do sypialni to zapominałam o wyłączeniu i musiałam lecieć bo piszczało więc wiedziałam, że działa idealnie. Możesz używać niani wraz z płytkami lub bez. Ja w domu używam z płytkami co mi tam ale jak jade w gości to ich nie biore. To był mój najlepszy zakup...
agrafka80
Fanka BB :)
o widzisz Aza, to tego nie widxiałam, bo kierowałam się tym co piszą w różnych artykułach. Tam właśnie pisało, ze te wkładki działają dobrze tylko jak dziecko śpi na plecach, a Ala spała długo na boczku.Gosiulek to co Agrafka napisała o Angelcare jest nieprawdą. Ja zakupiłam Angelcare jak mały po urodzeniu 2 razy mi zwymiotował na siebie a ja nic nie słyszałam.
Ja po urodzeniu Ali miałam obsesję na punkcie tego, ze dziecko mi się udusi , nie spałam chyba ze 4-5 ni po porodzie w OGÓLE tylko patrzyłam na dziecko... Na monitor nie zdecydowałam się chyba dlatego, że chyba i tak bym mu nie ufała.
Kochane... ja polecam... oczywiście wiem, że troszku kosztuje ale ja miałam święty spokój psychiczny, serio... Nie latałam co chwile do łóżeczka, co najwyżej podnosiłam głowe i zerkałam czy dynda
))) Ja bym kupiła jeszcze raz choćby nie wiem ile kosztowało. Dziecko może spać jak chce i spokojnie wyczuwa każdy oddech
))
gosiulek73
mama K&K&A
Tak czy siak kupiłam ale inną..
gosiulek73
mama K&K&A
gosiulek73
mama K&K&A
czytałam opinie i wszystkie pozytywne a i Ula ma chyba podobną.
Nad monitorem będę myślec jak będzie maluszek:-)
Nad monitorem będę myślec jak będzie maluszek:-)
reklama