reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziunka ja niedawno te same łożeczka wklejałam hehe ale któraś z dziewczyn mówiła ze od razu kupiła 180 cm dlugośc.też się zastanawiam czy nie lepiej od razu większe bo 140 to jak łożeczko.wzory są bajeczne :-)

ja wzielam dla Majki :-)wlasnie 180cm i nadal je polecam...boskie sa...kredki latwo sie znich zmywa:-)itp

reklama
Aza my mamy taki parking PC044685.jpg ale Kuba nie bardzo się nim bawi ,chociaż autkami jeździ po całej podłodze , chyba mu kupię dywan z uliczkami :) bo to mi tylko miejsce zajmuje i tyle
co do łóżka to strasznie fajne jest , ostatnio znajoma właśnie pokazywała że je ma i jest na etapie odwracania żeby jej młody spał już u góry :)

Aniu a ile lat ma syn Twojej koleżanki?

Gie-oska Ty to lepiej byś napisała co u Was? Jak tam Kacperek? odzywaj się kobito bo sama wrocławianka zostałam :(

Dziunka

Ja za to myśle nad zakupem takiego parkingu: WIELKI PARKING, GARAŻ Z DROGĄ + 6 AUTEK (1782649829) - Aukcje internetowe Allegro bo mój ma manie autek, wszędzie je równo ustawia i robi sobie ściane z farb do malowania polcami i jeździ dookoła. Czy któreś dzieci bawią się takim parkingiem?

Aza jeśli chodzi o parking to od razu przypomniała mi się ksiażka L. Talko "Dziecko dla odważnych". Nie wiem czy czytałyście :) bardzo fajna.
W każdym razie w tej ksiażce jego syn dostał taki włąśnie piękny parking od wujka i pierwsze co zrobił to na nim usiadł, potem pare razy na niego wskoczył i w ten sposób parking nie nadawał się już do parkowania :)

Aza my mamy taki parking Zobacz załącznik 387046 ale Kuba nie bardzo się nim bawi ,chociaż autkami jeździ po całej podłodze , chyba mu kupię dywan z uliczkami :) bo to mi tylko miejsce zajmuje i tyle
co do łóżka to strasznie fajne jest , ostatnio znajoma właśnie pokazywała że je ma i jest na etapie odwracania żeby jej młody spał już u góry :)
Ania co to za firma tego parkingu?b mi sie podoba:-)
Aniu a ile lat ma syn Twojej koleżanki?

Gie-oska Ty to lepiej byś napisała co u Was? Jak tam Kacperek? odzywaj się kobito bo sama wrocławianka zostałam :(

Asia u nas ok:-) Kacper to diabel wcielony ale slodki:-)

Agrafka książki nie czytałam ale mój to dba o wszystkie zabawki, czasem aż za bardzo ;))) Ostanio mu upadł samochodzik i szyba odleciała więc go odstawiłam aby później przykleić. Na drugi dzień zobaczył autko na barku i bardzo gho chciał wiec mu go dałam. Jak zobaczył , że szyby nie ma to w ryk i paluszkiem pokazuje hehe...

AniaSm mój pewnie w tym wieku jeszcze nie będzie się na dawał na góre bo to ciapa hehe...

Gie-oska to poszła na albumik i prosze jakieś fotosy wrzucić. Tyle Cie nie było wiec do roboty... :))))

Ostatnia edycja:
Agrafka książki nie czytałam ale mój to dba o wszystkie zabawki, czasem aż za bardzo ;))) Ostanio mu upadł samochodzik i szyba odleciała więc go odstawiłam aby później przykleić. Na drugi dzień zobaczył autko na barku i bardzo gho chciał wiec mu go dałam. Jak zobaczył , że szyby nie ma to w ryk i paluszkiem pokazuje hehe...

AniaSm mój pewnie w tym wieku jeszcze nie będzie się na dawał na góre bo to ciapa hehe...

Gie-oska to poszła na albumik i prosze jakieś fotosy wrzucić. Tyle Cie nie było wiec do roboty... :))))

specjalnie dla Ciebie juz wstawiam:-)

reklama
Do góry