reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
To dobrze że Ci się podobają, bo mnie trochę "gryzą" no ale dziewczynki są najważniejsze, jeszcze są dziećmi, a na poważniejsze łóżka przyjdzie jeszcze czas jak wejdą w wiek nastoletni;-)

Dziunka łóżeczka co planujesz kupisz mi się bardzo podobają. Chciałabym też takie ale niestety musze myśleć o miejscu dla drugiego dziducha więc planuje kupić takie: KURA Dwustronne łóżko - IKEA aby pod spodem zrobić kącik zabaw a później drugi materac.

Ja za to myśle nad zakupem takiego parkingu: WIELKI PARKING, GARAŻ Z DROGĄ + 6 AUTEK (1782649829) - Aukcje internetowe Allegro bo mój ma manie autek, wszędzie je równo ustawia i robi sobie ściane z farb do malowania polcami i jeździ dookoła. Czy któreś dzieci bawią się takim parkingiem?

Aza a jak myslisz od kiedy nasze skarbu beda mogły spać na pietrowym łózku?Świetne rozwiazanie.

kupiłam te 3 elementowe puzzle w sklepie i jestem zadowolona;-)młody przy nich kombinuje

Aza mój Oli od jakiegos czasu lubi bawic sie autkami, ma resoraki i wieksze i mniejsze autka. Jeździ nimi po dywanie, po koszyku sklepowym ktory mamy w domu itd. My dostalismy parking wadera gdzies jest na podworku lecę i poskladam maluchowi, najpierw umyję, dzięki za przypomnienie. Tylko znowu bede musiala sie pobawic w skladanie bo to wcale nie takie proste.

My mamy cos takiego:
WADER 50975 ZABAWKI PARKING 2 POZIOMY + 2m DROGA (1778115605) - Aukcje internetowe Allegro

Dziunka ja niedawno te same łożeczka wklejałam hehe ale któraś z dziewczyn mówiła ze od razu kupiła 180 cm dlugośc.też się zastanawiam czy nie lepiej od razu większe bo 140 to jak łożeczko.wzory są bajeczne :-)

reklama
Do góry