reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

mój dzisiejszy zakup :
buty 2011-08-30 18.04.00.jpg
a krowa jest taka (tylko moja jest brudna bo kupiłam używaną) npguv7.jpg

reklama
Asia kupiłam 25 bo w sumie 23 są ciasnawe i nosi 24 więc myślę że na listopad będą idealnie za duże ;) hehe , a kurtkę mamy z zeszłej zimy bo kupiłam 2albo 3 rozmiary większą i powinna być jeszcze dobra ,a potem będe szaleć na wyprzedażach :D

Mój teraz dopiero przesiądzie się w 23 ale myśle, że na zime 25 to dobry pomysł bo skarpeta gruba i prawie do marca musi wystarczyć... Co do kurtki to mam nadzieje, że ta co teraz kupiłam będzie jeszcze za rok bo jestem w niej zakochana :)))

Ania swietna krowa:-) buciki sliczne ;)

ja dzisiaj tez bylam na zakupach ;) Kupilam kilka rzeczy sobie i Mlodemu ale nie wszystko co chcialam bo padlam na ulicy:-( ale maz mnie namowil na sandalki na przecenie, nie bylam przekonana ale teraz nie zaluje, sa super:tak: a Kubie kupilam tez sandalki:-D na wczasy sie jeszcze przydadza;-) i kąpielowki ;)

Ania buty superowe. Jaki rozmiar kupiłaś? Ty już kupiłaś buty na zime a ja kurtke to może się zgramy haha...

Ja się cieszę bo wreszcie kupiłam mojej psiapsióle zaległy prezent na 30-stke a właściwie wreszcie wylicytowałam. Mam nadzieje, że jej się spodoba: "JESIENNE UROKI" 90x120 DUŻY JEZIERSKI (1785109912) - Aukcje internetowe Allegro

SUPER PREZENT!

mój dzisiejszy zakup :
buty Zobacz załącznik 386472
a krowa jest taka (tylko moja jest brudna bo kupiłam używaną) Zobacz załącznik 386473

Super zakupy, buty czadowe!

Pola foty, foty;-)

Kolezanki , czy któras z Was miala dla dziecka kołyske? Wiem , ze etna miała i bede ja molestowac o szczegóły;-) mi sie marzy prosta , drewniana , ale z mozliwoscia przesuwania. Na co warto jeszcze zwrocic uwage?

reklama
W temacie kołysek i łóżek, my już z A wybraliśmy dla lasek.

Dla Asi łóżko łóżka Junior BABY BOO+materac 23 wzory !!!!! (1775657155) - Aukcje internetowe Allegro

Dla Julki NAJPIĘKNIEJSZE ŁÓŻKA !!! MATERAC GRATIS!!! łóżko (1785717282) - Aukcje internetowe Allegro

Wzory jeszcze do uzgodnienia ;-)

Oczywiście wolałabym prawdziwe drewniane, nawet wybrałam dwa łóżka VOXa, ale Julia ogłosiła protest, a chodzi o to żeby z chęcią chodziła spać i spała w swym łóżku do rana więc tu nie będę oponować.
A Joanka musi mieć podobne żeby potem nie było ;-)

Pierwotnie to miało być łóżko piętrowe, ale jak sobie wyobraziłam Asię skaczącą z łóżka na podłogę to aż się wzdrygnęłam.

Czekam tylko na kaskę od A i zamawiam:tak:

Do góry