reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Dziewczyny, czy któraś z was ma dla dzieciaków Lego Duplo ?
Bp chciałam Ali sprezentowac jakieś na urodziny, ale nie mogę się zdecydować...

Podoba mi się policja, bo są pojazdy różne, ale jest bardzo droga, ponad 200 zl...

Agrafka Antek dostał na Boze Narodzenie i na razie leza odłogiem .One sa małe , nawet jak na duplo. Bardziej podobaja mu sie wieksze sztuki z innej firmy;-)

Agrafka Antek dostał na Boze Narodzenie i na razie leza odłogiem .One sa małe , nawet jak na duplo. Bardziej podobaja mu sie wieksze sztuki z innej firmy;-)

Właśnie dlatego jeśli już to planowała kupić takie z pojazdami, bo Ala kiedyś widziała takie samochody w poczekalni u lekarza i się nimi bawiła. A w sumie wolę kupić jej takie pojazdy z lego, do których potem będzie można coś dokupić niż zwykłe samochody.
No tylko, że najfajniejsze pojazdy ma ta policja a sztrasznied roga.

a kojarzycie moze jakieś inn etańsze klocki w tym stulu, z fajnymi pojazdami ?

Igi ma zwykłe klocki a wnich są okna i samochodziki ,ludziki i dach.i ciagle buduje "pare"-koparkę i "dzik"-dzwig :-D duplo to chyba są drgie tak mi się wydaje i nie jest ich dużo.my chcemy dopkupić tych zwykłych jeszcze drugą paczkę.

następne będą lego....te to dopiero drogie

Cleo Duplo to tez Lego i jak dla mnie drogie... jednak jakościowo świetne. Mama trzyma po mnie klocki Lego Basic w wiaderku i właściwie są w stanie idelanym... Ja jeszcze myślałam nad klockami z tej firmy: Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Mają różne komplety i podoba mi się, że jest dużo ciekawych elementów.

No własnie ja dlatego wolę zainwestować w Lego bo są niezniszczalne. Ja mam u rodziców całą wielką szufladę z dzieciństwa i nic im nie jest, poza szramami po zębach moimi i siostry. Tańsze podobno szybko się wyrabiają.

AZA a te klocki rzeczywiscie fajne.

Agrafka te klocki co dałam to myśle, że póki co bardziej dla naszych pociech bo jest wiele ciekawych elementów, zwierzątek... Jednak ja na razie myśle tylko nad nimi bo finansów brak hehe...

reklama
Aza wiem że Duplo to lego mi chodziło o to że lego te najmniejsze będą w końcowym etapie;-)a te co wkleiłaś to piękne i sporo elementów nawet ,myslałam że drozsze a nie aż tak...jestem zaskoczona...niedługo urodzinki to może coś takiego kupie ale w sumie priorytetem jest pościel z Krecikiem :-D

Do góry