reklama
R
rouż
Gość
Kupilam w jakims dzieciecym sklepie, posciel firmy glück(czy jakos tak). Nie pamietam serii. Nie byla wypasiona, bez wypelnienia. Jeden komplecik tanszy bez ochraniacza, grugi drozszy z ochraniaczem. Ale nie pamietam serii aby podac:-(. Ale naprawde sie zawiodlam.a jaka mialas posciel z glucka??to z tego sklepu tak co sie tak nazywa??
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja używałam poduszki od 6 m-cy na polecenie ortodonty. Mój synek ma od urodzenia cofniętą dolną szczękę, a dzięki poduszeczce nie zapada sie ona jeszcze bardziejDziecko nie potrzebuje poduszki nawet do drugiego roku życia, większość mam wprowadza je wcześniej dla ładniejszego wyglądu itd... ale zdrowiej maluszkowi jest spać na płaskim podłożu
Wcześniej użwałam poduszki klin
BEZPIECZNA PODUSZKA dla niemowlat KLIN do lozeczka (663731126) - Aukcje internetowe Allegro
teraz używam jak mały ma katar - lepij mu sie na niej oddycha
... bo tak się zastanawiałam i jak będę jeździć po jakichś kamykach czy coś to gumiaki tak nie odczują a tamte się moga powycierać i jeszcze będzie strasznie trzęsło....
z tego co pamiętam bratowa raz kupiła spacerówkę n plastikach i chyba wymieniła na inną na gumowych....
Z tymi kółkami to są różne opinie - ja biore pod uwagę pompowane lub piankowe. Facet w sklepie a wózkami zwrócił mi uwagę, że kobiety czesto wybierają pompowane gdy chca chodzic na spacery "w teren" np. do lasu bo chodzi im o komfort dziecka ale często musza upuscic troche powierza żeby faktycznie tak było. Inna sprawa to ew. przebicia kół - w piankowych nie ma tego ryzyka.
madziek
listopadówka 2009 :)
Hej znalazłam pościel, która mi się bardzo podoba, podobne oglądałam wśród linków, które tu wklejacie, ale ta jest tania:-) Na innej aukcji widziałam ja po 218 zł, a tu 106 zł
MY-SWEET-BABY 5-cz.120x90 baldachim tiul + serca (660470229) - Aukcje internetowe Allegro
http://allegro.pl/item660470234_my_sweet_baby_5_cz_135x100_baldachim_mat_serca.html
MY-SWEET-BABY 5-cz.120x90 baldachim tiul + serca (660470229) - Aukcje internetowe Allegro
http://allegro.pl/item660470234_my_sweet_baby_5_cz_135x100_baldachim_mat_serca.html
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
A propos pościeli - czy któraś z was orientuje się jak sprawa wygląda w lózeczkach turystycznych? Chodzi mi o to czy tam jest jak przewiazać lub przymocować tą ochronkę na szczebelki...
No bo jeśli nie to właściwie wszystko czego potrzebuje to poszewki + pościel bo moskitiera już z łóżeczkiem przyjdzie
w sumie to wygląda tak:
do wózka
POŚCIEL DZIECIĘCA DO WÓZKA 4 częściowa NOWA! (662493251) - Aukcje internetowe Allegro
wypełnienie do łózeczka
POŚCIEL WYPEŁNIENIE 135x100 DARLAND (663673011) - Aukcje internetowe Allegro
poszewki do łóżeczka
2el.eksluzywna.pościel 120x90 PIĘKNA 20-WZORÓW (665614918) - Aukcje internetowe Allegro
razem: 105zl + koszt przesyłki
noooo, rozmiary wypełnienia i poszewkę do łózka muszę jeszcze dopasować bo nie zauważyłam że są różne no ale to już drobnostka bo masa tego do wyboru...
No bo jeśli nie to właściwie wszystko czego potrzebuje to poszewki + pościel bo moskitiera już z łóżeczkiem przyjdzie
w sumie to wygląda tak:
do wózka
POŚCIEL DZIECIĘCA DO WÓZKA 4 częściowa NOWA! (662493251) - Aukcje internetowe Allegro
wypełnienie do łózeczka
POŚCIEL WYPEŁNIENIE 135x100 DARLAND (663673011) - Aukcje internetowe Allegro
poszewki do łóżeczka
2el.eksluzywna.pościel 120x90 PIĘKNA 20-WZORÓW (665614918) - Aukcje internetowe Allegro
razem: 105zl + koszt przesyłki
noooo, rozmiary wypełnienia i poszewkę do łózka muszę jeszcze dopasować bo nie zauważyłam że są różne no ale to już drobnostka bo masa tego do wyboru...
Ostatnia edycja:
madziek
W łóżeczku turystycznym na pewno nie ma miejsca żeby ochraniacz. taki jak na szczebelki w zwykłym łóżeczku przyczepić. Moja Kuzynka ma łóżeczko turystyczne, śliczne jest, ma już budkę, więc mary_mary tak jak piszesz, potrzebujesz tylko poszewki na podusię i kołderkę.
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Co masz pod pojęciem "budki" w łóżeczku turystycznym?W łóżeczku turystycznym na pewno nie ma miejsca żeby ochraniacz. taki jak na szczebelki w zwykłym łóżeczku przyczepić. Moja Kuzynka ma łóżeczko turystyczne, śliczne jest, ma już budkę, więc mary_mary tak jak piszesz, potrzebujesz tylko poszewki na podusię i kołderkę.
madziek
u niej wygląda to jak budka przy wózku, taka w kształcie łuku, można ją ściągnąć, można na niej coś powiesić, poszukam na allegro to linka wstawię zaraz. Ale generalnie fajnie to wygląda.
reklama
madziek
mary_mary wygląda to +/- tak:
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE/ KOJEC+PŁOZY + WIBRACJE (665198612) - Aukcje internetowe Allegro
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE/ KOJEC+PŁOZY + WIBRACJE (665198612) - Aukcje internetowe Allegro