reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

nio wózeczek fajny ale mój bratanek miał z chicco z takimi kółeczkami i faktycznie w zimie nie ma co nim wyjeżdżać:( ale wygląda świetnie:) ja znalazłam fajny tylko cena dość duża i jeszcze sie zastanawiam czy go brać. BEXA B3 wózki 3w1+fotelik samoch KOŁA pompowane (665870494) - Aukcje internetowe Allegro ale bardzo sie mi podoba:) we wtorek mam wizyte u gina więc jak tylko sie dowiem że wszystko jest z dzidzią ok to moge zacząć kupować:-) napiszcie mi co sądzicie o wózeczku, czy wart Waszym zdaniem tych pieniędzy:)

reklama
powklejam linki rzeczy ktore na pewno bede ogladac na zywo i sie zastanawiam czy kupic, na razie laduja na liscie do sprawdzania cen na miejscu w sklepie:
Kąpielowe okrycie niemowlęce frotte BABY

Pokrowiec na przewijak FROTTE

Pościel dziecięca - tkanina drukowana

Ochraniacz do łóżęczka FROTTE

Prześcieradło dziecięce FROTTE z gumą

Podkład Higieniczny

i teraz pod dyskusje oddaje bo sie nie znam:
Poduszka dla niemowląt KLIN

Poduszka miniRELAX

Poduszka RELAX
Katarzyno-uwazam, ze ten sklep i te produkty sa naprawde rewelacyjne:tak:
Produkty poscielowe dobra cena i ladne:-D. Ja mam wiekszosc po synku, ale dokupie chyba pare rzeczy-pokrowiec na przewijak, trzeci komplecik poscieli i ochraniacz. Mam 2 posciele z gluka, ale jestem zawiedziona. Po pierwszym praniu musialam ja przezsywac, bo sciegi puszczaly, a komplecik w biedroneczki z ochraniaczem okazalo sie, ze poszwa na kolderke i poduszke ma nadruk tylko z jednej strony. Porazka-byl tak zapakowany, ze nie bylo widac a nie bylo napisane. Te rzeczy Towoje sa ladne.
Co do poduszek-fajna jest ta pierwsza. Ja mialam taka kupowac, ale moj synke dostal komplet poduszka+kolderka z mikrofazy(jeden mial i wystarczyl nam) i tam byla podusia, ale taka bardzzzzoooo plaska, wiec juz nie kupowalam. Ja zastanawiam sie nad ta relax mini:tak:

Gawit też nie lubię małych kółek...
wolę większe tylko nie wiem czy dmuchane czy plastikowe są lepsze...
raczej jednak uważam że dmuchane są lepsze co wy myśliczie o Tym??

katarzyno też uważam że ten sklep jest ok,... i ceny są nawet niskie:tak:

Katarzyno-uwazam, ze ten sklep i te produkty sa naprawde rewelacyjne:tak:
Produkty poscielowe dobra cena i ladne:-D. Ja mam wiekszosc po synku, ale dokupie chyba pare rzeczy-pokrowiec na przewijak, trzeci komplecik poscieli i ochraniacz. Mam 2 posciele z gluka, ale jestem zawiedziona. Po pierwszym praniu musialam ja przezsywac, bo sciegi puszczaly, a komplecik w biedroneczki z ochraniaczem okazalo sie, ze poszwa na kolderke i poduszke ma nadruk tylko z jednej strony. Porazka-byl tak zapakowany, ze nie bylo widac a nie bylo napisane. Te rzeczy Towoje sa ladne.
Co do poduszek-fajna jest ta pierwsza. Ja mialam taka kupowac, ale moj synke dostal komplet poduszka+kolderka z mikrofazy(jeden mial i wystarczyl nam) i tam byla podusia, ale taka bardzzzzoooo plaska, wiec juz nie kupowalam. Ja zastanawiam sie nad ta relax mini:tak:
a jaka mialas posciel z glucka??to z tego sklepu tak co sie tak nazywa??

Dziewczyny a od którego miesiąca dziecko śpi na poduszce? I w ogóle niektóre z Was piszą że wcale kołdry nie używały, tylko kocyk lub rożek, hmm sama już nie wiem. A rożek do którego miesiąca się przydaje?

Pozdrawiam ciepło :-)

ja kołdrę napewno będę używać bo w irlandii w grydniu styczniu i lutym są strasznie deszczowe noce.... iu jest zimno.... :dry: więc mnie się przyda napewno.....:tak:
a nie wiem od którego się śpi a poduszcze bo nie pmiętam jak tam bratowa dawała ani moja siostra...
ale wiem że rożek to od samego początku bo w rożku się lepiej maluszka od razu po urodzeniu trzyma i nie ma tyle strachu że można mu coś złamać....

Gawit też nie lubię małych kółek...
wolę większe tylko nie wiem czy dmuchane czy plastikowe są lepsze...
raczej jednak uważam że dmuchane są lepsze co wy myśliczie o Tym??

katarzyno też uważam że ten sklep jest ok,... i ceny są nawet niskie:tak:
dmuchane na pewno lepsze

Dziewczyny a od którego miesiąca dziecko śpi na poduszce? I w ogóle niektóre z Was piszą że wcale kołdry nie używały, tylko kocyk lub rożek, hmm sama już nie wiem. A rożek do którego miesiąca się przydaje?

Pozdrawiam ciepło :-)
rożek to tak ze 2-3 misiące. Wszystko zależy od wielkości dziecka i wielkości rożka.
Ja kołdry nie używałam, bo Kuba strasznie się z niej wykopywał. Uzywam kocyka akrylowego. Jest bardzo cieplyy, a przy tm lekki, dobrze się układa, mozna dziekco opatulic a nawet rogi pod materac schować

Ewelina, obejrzałam dzis dokąłdnie tą moją kołderkę do wózka i wesz po wielu praniach nie jest jednak tak strasznie sztywna jak mi się wydawało, wydaje mi się, ze teraz nadałaby się do łóżeczka dla młodszego dziecka.

reklama
nie ma za co :blink:

kilolek to w sumie dobrze myślałma... bo tak się zastanawiałam i jak będę jeździć po jakichś kamykach czy coś to gumiaki tak nie odczują a tamte się moga powycierać i jeszcze będzie strasznie trzęsło....
z tego co pamiętam bratowa raz kupiła spacerówkę n plastikach i chyba wymieniła na inną na gumowych....

Do góry