reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
To moze faktycznie sa rozne rodzaje tych osłów ;/ W sumie jedno i drugie fajne tylko wiem ze Marcel to leniuszek i nie wiem czy bedzie chciał na ośle skakać. Młodemu nawet nie chce sie porządnie jezdzikiem przejechac domu a co dopiero osłem :-D Dlatego myslalam o piłce, chociaz wiem ze za duza ale mógłby sie na nia wdrapywac - chociaz tu tez mógłby spaść na buzie. No nic przejde sie dzisiaj do chinola o zobacze te osły bo tam je mają.

Chce mu kupic majtki, potrzebuje hurtowe ilosci macie jaies sprawdzone??

Ja kupuję na rynku na stoisku z majtkami (odkrycie hehe), w Pepco, no gdzie popadnie w sumie;-) I kieruję się kolorystyką i wzorem tylko;-) Bo chyba wszystkie teraz są robione z ładnej bawełny. Także uderz na rynek:tak:

Jedno jest pewne - dziecko na ośle usiądzie, na piłce niekoniecznie. Julia dopiero ok.5 roku życia lubiła skakac na piłce, z tym ze ma u dziadków dosyc dużą. A z kolei Asia na placu zabaw nawet na te najmniejsze piłki nie za bardzo potrafi wejśc a co dopiero skakac.

KIlolku to nie plotki , ale sama sprawdzilam , ze ten osioł do skakania sie nie nadawał. Moze mieli za bardzo napompowany?

mój też kupiła takiego osiołka czy coś w tym stylu,a le nie wiem czy dalo się poskakać, bo po 10 minutach zabawy zrobiła się w nim dziura na szwie :/

Ja kupuję na rynku na stoisku z majtkami (odkrycie hehe), w Pepco, no gdzie popadnie w sumie;-) I kieruję się kolorystyką i wzorem tylko;-) Bo chyba wszystkie teraz są robione z ładnej bawełny. Także uderz na rynek:tak:

a u mnie na bazarku nie ma takich małych :/ ja mam 3 pary z Cubusa i 3 pary z C&A, no i treningowe z Allegro.
Kupiłam jeszcze 3 pary w takim sklepiku "wszystko za 10 zł", ale nie są z ładnej bawełny tylko takie trochę sztuczne :/. Także musze jeszcze dokupić....

Ja mam z 20 par majtasów, ale ... tylko jedne trakingowe, myślałam o zakupie, ale sama nie wiem. Na razie zobaczę czy damy radę z tą ilością co mamy. Dziś jadę do cerrefoura, tam zobaczę jakie są majty i za ile ;-)

reklama
Do góry