reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
mam na zmianę, dla dzieciaków po 3, a na duże łózka po 1, bo schnie szybko, a my zwykle nie sikamy :D
jak kupowałam to troszkę poszperałam na allegro i udało mi się kupić taniej nieco ale pamietam, ze chyba koło 25zł za sztukę to dałam ale naprawdę się opłaca

Pamiętam że gdzieś pisałyście o crocsach. Mają Wasze dzieci? Jeśli tak to jak wrażenia? I jakie macie? Chcę kupić małemu bo dobre do piaskownicy a i do ogródka jak jeszcze jest rosa.

Martolinka ma dla Antka z CCC i młody super w nich biega:tak: ja mam tylko dla Julki, ale ona rzadko kiedy je ubiera, bardziej po domu. Asi na razie nie chcę kupowac, bo jednak chyba nie za dobre byłyby na nasze krzywe szpyrki;-) ALe fajne są, wogóle na upały bo nóżka ma tam dużo miejsca i na pewno dziecku jest lepiej niż w tych paskach od sandałów. Zresztą sama je uwielbiam:tak:teraz nie wzięłam do dziadków i cierpię przeokropnie.

Kupiłam kiedyś z jakąś gazetą ale są jeszcze za duże.Gubi je bo przecież nie umie chodzić tylko biega :-D
Sobie kupiłam kiedyś w biedronce ale jakoś noga mi się w nich poci.Pewnie jakieś ciulowe.

gosiulek tak jak pisała dziunka my mamy takie niby crocsy ( nie sa oryginalne , szkoda byłoby zapałacic za nie tyle kasy). Antek łądnie w nich biega , sa przewiewne i wole mu je załozyc niz sandały

reklama
Laski, macie namiary(najlepiej allegro) na jakies fajne bodziaki bez rekawow? zeby jakosciowo byly dodre, a nie rozpadly sie po pierwszym praniu? z gory dziekuje! :-)

Do góry