reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Aniu to prawda wolę większy monitor.Korzystałam niedawno z laptopa 17 i kurcze mały.Trudno mi się przestawić ze stacjonarnego;-)
Agrafka koniecznie zwróć.Szkoda.

Aniu wszystko jest ok.Coś mnie zamroczyło_Oczywiście że taką przekątną chcę.17 cali to teraz mam.Ale jaja.Nie wyobrażam sobie laptopa z takim monitorem:-)Jeszcze raz dziękuję.

Ostatnia edycja:
reklama
Agrafka jesli chodzi o lalke to reklamuj :tak:
a w sukience i spodniczce sie oczywiscie pokaz;-)
ja wczoraj na necie zamowilam Mlodemu zabawki do kapieli, ma juz ich troche ale lubi sie bardzo bawic podczas kapieli a ze byly na przecenie to zamowilam
Tomy Octopals Bath Toy: Amazon.co.uk: Baby
i
VTech Bath Friends Turtle: Amazon.co.uk: Baby

musze jeszcze sobie cos kupic, zeby mi sie humor poprawil :)
ceny naprawde swietne, my mamy te osmiorniczki, ale te drugie fajne. Ciekawe ile wynosi dostawa do polski

tak, etna, ceny sa naprawde super, niekiedy zdarzaja sie jeszcze wieksze przeceny, trzeba obserwowac po prostu, a Pawełek zadowolony z tych osmiornic?? Ja juz dawno zamierzalam je kupic Kubie ale jakos mi schodzilo :) On najbardziej lubi ksiazeczki do kapieli wiec ich ma najwiecej:tak: a poza tym jakies autka gumowe itp. A jesli chodzi o przesylke do Polski to nie mam pojecia, ale mysle, ze nie za duzo (do 10 funtow na penwo jak nie mniej), zalezy czy polecony czy normalny, ale wiem jedno: jak mi ktos cos wysyla z Polski to dochodzi megaa szybko (zwlaszcza poleconym) bo musza puscic kartke czy paczka ale jak ja wysylam do Polski polezonym to z UK szybko wysla ale nie pytaj ile to idzie do Polski...masakra:/ a teraz to juz w ogole jestem mega wsciekla:wściekła/y: siostra wysylala mi paczke i nie doszla, byla na poczcie w Krakowie i wiecie co jej powiedzieli? Bo byla tez troche zla. Ze paczka jeszcze nie zostala nadana, po trzech tygodniach kiedy juz sie troche obydwie wkurzylysmy, a czemu nie wyslana? Bo zapomnieli, no szok szok. Takich przypadkow chyba nie ma duzo ale ze ja mam pecha...

Osmiorniczki na poczatku byly super, teraz od czasu do czasu je chowam, a jak wyciagam to aż sie trzescie że je znalazlam :p

uwielbia przelewac z kubka do kubka no i ciocia Martolinka nauczyla go chowac siusiaka do kubka w wannie i obecnie go maltretuje w wodzie, nawet do kkonewki go chowa :)

reklama
Do góry