reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dzięki wielkie:-)Nowy.Ja go nie potrzebuję do pracy tylko do takiej codzienności,do kontaktów, informacji,muzyki.Coś takiego.Myślę że do 2500zł.
Bardzo Ci dziękuję.:-)

reklama
Kilolku ale pokaźną kolekcję macie kolejek :) zazdroszczę :) my tez bedziemy zbierac :)

napisz mi proszę z=co ze stacyjkowa zbiera Michałek? Olis lubi tą bajkę ale mamy ją tylko na laptopie :) ja tez ją bardzo lubię :)
dzis bylismy u znajomuych i tez mieli tomka :) taki garaz na wszystkie lokomotywy tory i zwrotnicę i to się super wszytsko skladało w jedną walizeczkę :)

dziunka jestes wielka co ja sie tego naszukałam łooo matko
mam na allegro PROMOCJA Kubek niekapek ?snack trap - NIEWYSYPEK (1685618027) - Aukcje internetowe Allegro wybieraj sobie kolor i zamawiam moja ciotka tez chce wiec przesylka na 3 a moze martolinka tez chce co????????

super ten kubeczek !!
też chyba kupie, chociaż jak znam Alicję to będzie tam wkłądac raczke, wyciagac i wyrzucac na podloge sukcesywnie...
Gyro bowl mialam i juz dawno oddalam kolezance, bo wlasnie tak bylo - brala w garsc i na podloge.

dziunka jestes wielka co ja sie tego naszukałam łooo matko
mam na allegro PROMOCJA Kubek niekapek ?snack trap - NIEWYSYPEK (1685618027) - Aukcje internetowe Allegro wybieraj sobie kolor i zamawiam moja ciotka tez chce wiec przesylka na 3 a moze martolinka tez chce co????????

Różowy i pomarańczowy , żeby w razie spotkania się nie pomylić;-) Biorę dwa, bo jeden dla Julki.

Zła jestem bo mamy pecha do bidonów-niekapków z Canpola. Jeden zgubiony, drugi wczoraj pękł na całej wysokości:wściekła/y: Muszę kupić trzeci:baffled::angry:

Babka która ze mną leżała w szpitalu ma koleżankę w Anglii, która kupuje jej tam ciuchy Next'a. Dostaje zawsze ciuchy z kolekcji na parę dni przed wejściem do katalogu. Jakie cuda:szok: - widziałam fotki. ponieważ kupuje tego dużo, to ciuchy się nie zużywają praktycznie wcale i po kilku "wynoszeniach" sprzedaje dalej na allegro. Mówi że ma kilka sztuk od m-cy na allegro H&M czy Coccodrillo i nikt tego nie chce kupić, a Next rozchodzi się jak świeże bułeczki.
W ten sposób jedna z jej córek wynosiła przez zimę kurtkę wartą 135 zł za całe 2,50zł (poszła na allegro w ciągu kilku godzin za 132,50). Spisałam sobie do niej kontakt:-)

Babka która ze mną leżała w szpitalu ma koleżankę w Anglii, która kupuje jej tam ciuchy Next'a. Dostaje zawsze ciuchy z kolekcji na parę dni przed wejściem do katalogu. Jakie cuda:szok: - widziałam fotki. ponieważ kupuje tego dużo, to ciuchy się nie zużywają praktycznie wcale i po kilku "wynoszeniach" sprzedaje dalej na allegro. Mówi że ma kilka sztuk od m-cy na allegro H&M czy Coccodrillo i nikt tego nie chce kupić, a Next rozchodzi się jak świeże bułeczki.
W ten sposób jedna z jej córek wynosiła przez zimę kurtkę wartą 135 zł za całe 2,50zł (poszła na allegro w ciągu kilku godzin za 132,50). Spisałam sobie do niej kontakt:-)

O widzisz, ja zawsze omijałam ubrania Next bo strasznie drogie, ale rzeczywiście śliczne. skoro mówisz że tak dobrze się trzymają to zacznę się oglądać za używanymi :)

o tak next jest super chociaz u nas w w-wie byl w zlotych tarasach i był strasznie drogi a w angli tani, ech ta Polska :( teraz sklep zlikwidowali a ja jakis czas temu kupilam na allegro z 10 rzeczy nexta, jeansy mają super. Bluzeczki niestety na 86 okazaly sie akurat wiec intersu to ja nie zrobilam ;/ ale warto tą firmę kupować, jak szukam ciuszków na allegro to tylko next. Są tez nowe ciuszki na allegro ale dosyc drogie, chociaz ja tyle samo placę za coccodrillo ale wtedy wchodzę do sklepu i kupuje mąż. Gdybym zarabiala obkupilabym malego na allegro w nexta nowego.

Małego tez obkupuję na allegro w next od pierwszych miesiecy zycia........... h&M średnio mi podchodzi [musi mi sie coś b. spodobac] ale next jest bajerancki - wszystko mi sie podoba :-D:-D............ i faktycznie ciuszki po 1 dziecku sa idealne......Młody duzo miał/ma ciuchów z tej firmy i 95% to stan idealny a reszta tez w super stanie, nie zeby jakieś szmaty. Poza tym nie ukrywam ze Marcel ubierany w 80% jest za pośrednictwem allegro. Żeby kupic fajne rzeczy to wlasnie firmówki zazwyczaj fajnie sie trzymają Next, H&M, C&A, George itp choć faktem jest ze trzeba mieć tez oko do tego. ostatnio kupiłam młodemu czerwony polar z kubusiem i tygryskiem z C&A w bdb stanie. Maszynką ściagnac kilka kulek z rękawa i super polar za 5,50 zł :-D

reklama
Kilolku ale pokaźną kolekcję macie kolejek :) zazdroszczę :) my tez bedziemy zbierac :)

napisz mi proszę z=co ze stacyjkowa zbiera Michałek? Olis lubi tą bajkę ale mamy ją tylko na laptopie :) ja tez ją bardzo lubię :)
dzis bylismy u znajomuych i tez mieli tomka :) taki garaz na wszystkie lokomotywy tory i zwrotnicę i to się super wszytsko skladało w jedną walizeczkę :)
ze stacyjkowa zbieramy ciuchcie i wagony tego typu STACYJKOWO/CHUGGINGTON - kolejka DANIEL/DUNBAR (1632915754) - Aukcje internetowe Allegro torow hllopaki nie mają niestety, bo wydają mi si zbujecko drogie. Róznie, bo kolo 100zł za zestaw ale w zestawie jest tylko kawalek toru i żeby naprawde się tymi torami pobawić to trzeba by kupić kilka zetawów, tak mi się wydaje. Sama zobacz STACYJKOWO CHUGGINGTON PAROWOZOWNIA + GRATIS (1695984126) - Aukcje internetowe Allegro albo STACYJKOWO TOR PRÓBNY Z PĘTLĄ+WILSON TV+GRATISY (1695984119) - Aukcje internetowe Allegro jesli pasja się utrzyma to na urodziny poprosze dziadków by kupili im po zestawie, a na razie zbieramy ciuchciaki.
Teraz podejrzewam, ze mogą się zmienić zainteresowania, bo do kin weszly auta2, czekamy aż dtra do nas na prowincję :/

Różowy i pomarańczowy , żeby w razie spotkania się nie pomylić;-) Biorę dwa, bo jeden dla Julki.

Zła jestem bo mamy pecha do bidonów-niekapków z Canpola. Jeden zgubiony, drugi wczoraj pękł na całej wysokości:wściekła/y: Muszę kupić trzeci:baffled::angry:

to daj namiary

Do góry