gosiulek73
mama K&K&A
Dzięki wielkie:-)Nowy.Ja go nie potrzebuję do pracy tylko do takiej codzienności,do kontaktów, informacji,muzyki.Coś takiego.Myślę że do 2500zł.
Bardzo Ci dziękuję.:-)
Bardzo Ci dziękuję.:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziunka jestes wielka co ja sie tego naszukałam łooo matko
mam na allegro PROMOCJA Kubek niekapek ?snack trap - NIEWYSYPEK (1685618027) - Aukcje internetowe Allegro wybieraj sobie kolor i zamawiam moja ciotka tez chce wiec przesylka na 3 a moze martolinka tez chce co????????
dziunka jestes wielka co ja sie tego naszukałam łooo matko
mam na allegro PROMOCJA Kubek niekapek ?snack trap - NIEWYSYPEK (1685618027) - Aukcje internetowe Allegro wybieraj sobie kolor i zamawiam moja ciotka tez chce wiec przesylka na 3 a moze martolinka tez chce co????????
Babka która ze mną leżała w szpitalu ma koleżankę w Anglii, która kupuje jej tam ciuchy Next'a. Dostaje zawsze ciuchy z kolekcji na parę dni przed wejściem do katalogu. Jakie cuda- widziałam fotki. ponieważ kupuje tego dużo, to ciuchy się nie zużywają praktycznie wcale i po kilku "wynoszeniach" sprzedaje dalej na allegro. Mówi że ma kilka sztuk od m-cy na allegro H&M czy Coccodrillo i nikt tego nie chce kupić, a Next rozchodzi się jak świeże bułeczki.
W ten sposób jedna z jej córek wynosiła przez zimę kurtkę wartą 135 zł za całe 2,50zł (poszła na allegro w ciągu kilku godzin za 132,50). Spisałam sobie do niej kontakt:-)
ze stacyjkowa zbieramy ciuchcie i wagony tego typu STACYJKOWO/CHUGGINGTON - kolejka DANIEL/DUNBAR (1632915754) - Aukcje internetowe Allegro torow hllopaki nie mają niestety, bo wydają mi si zbujecko drogie. Róznie, bo kolo 100zł za zestaw ale w zestawie jest tylko kawalek toru i żeby naprawde się tymi torami pobawić to trzeba by kupić kilka zetawów, tak mi się wydaje. Sama zobacz STACYJKOWO CHUGGINGTON PAROWOZOWNIA + GRATIS (1695984126) - Aukcje internetowe Allegro albo STACYJKOWO TOR PRÓBNY Z PĘTLĄ+WILSON TV+GRATISY (1695984119) - Aukcje internetowe Allegro jesli pasja się utrzyma to na urodziny poprosze dziadków by kupili im po zestawie, a na razie zbieramy ciuchciaki.Kilolku ale pokaźną kolekcję macie kolejekzazdroszczę
my tez bedziemy zbierac
napisz mi proszę z=co ze stacyjkowa zbiera Michałek? Olis lubi tą bajkę ale mamy ją tylko na laptopieja tez ją bardzo lubię
dzis bylismy u znajomuych i tez mieli tomkataki garaz na wszystkie lokomotywy tory i zwrotnicę i to się super wszytsko skladało w jedną walizeczkę
![]()
to daj namiaryRóżowy i pomarańczowy , żeby w razie spotkania się nie pomylić;-) Biorę dwa, bo jeden dla Julki.
Zła jestem bo mamy pecha do bidonów-niekapków z Canpola. Jeden zgubiony, drugi wczoraj pękł na całej wysokościMuszę kupić trzeci
Babka która ze mną leżała w szpitalu ma koleżankę w Anglii, która kupuje jej tam ciuchy Next'a. Dostaje zawsze ciuchy z kolekcji na parę dni przed wejściem do katalogu. Jakie cuda- widziałam fotki. ponieważ kupuje tego dużo, to ciuchy się nie zużywają praktycznie wcale i po kilku "wynoszeniach" sprzedaje dalej na allegro. Mówi że ma kilka sztuk od m-cy na allegro H&M czy Coccodrillo i nikt tego nie chce kupić, a Next rozchodzi się jak świeże bułeczki.
W ten sposób jedna z jej córek wynosiła przez zimę kurtkę wartą 135 zł za całe 2,50zł (poszła na allegro w ciągu kilku godzin za 132,50). Spisałam sobie do niej kontakt:-)