reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla mamusi i dzidziusia

reklama
Sarka ja go kupiłam ponieważ mąż cały dzień w pracy i będę sama , dom jest duży, maluch ma swój pokój , ale przecież nie będzie tylko w nim... a jak go wezmę do salonu to strach położyć na kanapie żeby nie spadł, będę w kuchni to go wezmę do kuchni w koszu :) jak będziesz chciała to ci dam linka do sprzedawcy.

Majja tak mi sie spodobal ten kosz, ktory kupilas :), mamy jeden, bo kupilismy dla pierworodnego, potem sluzyl Marcusowi, ale zaczelam wczoraj przegladac kosze i zrobilam ladne oczy do meza i zamowilismy taki fajny brazowy :)

11151816567442P.JPG

A jak lozeczko, znalazlas cos fajnego?

Mummy3 mnie osobiście bardziej by pasował do pokoiku taki jak twój kosz , bo jest ciemny i bardziej elegancki od mojego ... śliczny ...
znalazłam parę fajnych łóżeczek , ale kurcze ten sklep nie wysyła do polski ... ślą tylko do 48 stanów ;(
Ja kupiłam łóżeczko takie najzwyklejsze , ale chce takie porządne i stylowe jak twoje, żeby można go było potem też powiększyć jako kanapka :) to dam mamie do siebie, żeby miała jak przywiozę bąbla . Mama ma labradora , który by zalizał dziecko i wyrywał mu zabawki czy nawet pieluszki dla swojej uciechy bo taki wariat, więc musi być :)
Nie wiem czemu te nasze krajowe łóżeczka są takie proste i tak mało drewna w nich. Muszę go trochę zmodernizować po swojemu :) a chcę takie jak 3 fotka tylko w brązach :)
2822165881.jpg2822165881_1.jpgg.jpg

Ostatnia edycja:
Mummy3 właśnie z amazon myślę zamówić :) już zamawiałam od nich huntery tylko z brytyjskiego am. i byłam zadowolona, zresztą tam jest wszystko :))

Betiks to musisz podstępem tak jak ja :) kupiłam sama a powiedziałam ,że to prezent od przyjaciółki :) i nie ma niepotrzebnego dąsania :)

Majja to super, potem pochwal sie swoim wyborem :)

Betiks jak Majja pisze, trzeba wziac meza podstepem hehe, ja wczoraj mojego zbajerowalam, bo mu pokazalam, ze fajny kosz i wogole, a on, ze juz mamy itd, ale najpierw zrobilam piekne oczy, potem zaczelam my slodzic, potem dostal pyszne ciasto- rolade, bo robilam z tesciowa, a potem zaczelam mu mowic jak mi ten kosz jest potrzebny itd :) zmiekl haha

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry