reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla mamusi i dzidziusia

reklama
a co myślicie o laktatorze używanym?:sorry2:

no pewnie, jeśli tylko jest tańszy - przynajmniej zaoszczędzisz trochę kasy a i tak nie wiadomo jak długo będzie potrzebny :-) bo nawet jak karmiłam Julkę prawie 2 lata to nie używałam tak długo laktatora bo laktacja ładnie się później unormowała i było tylko karmienie:-)

Używany jak najbardziej , bo chyba przy większości laktatorów masz części wymienne:happy:
Ja używałam laktator przez cały okres karmienia bo miałam więcej mleka niż Młody był w stanie zjeść,a jak nie odciągałam to myślałam że mi cycki eksplodują :-D

Ja tez nie mam nic przeciwko uzywanemu;-) u nas w szpitalu mozna wziac sobie na sprawdzenie czy nam sie przyda;-) placi sie wtedy jakies grosze za dobe;-)

Ja przy pierwszej ciazy mialam pozyczony od kolezanki laktator, oddalam jej jak juz nie byl mi potrzebny, a teraz zakupilam sobie uzywany. Zawsze mozna zaoszczedzic troche i wydac na co innego :)

Ja dziś nie mogłam się oprzeć i kupiłam w końcu kosz Mojżesza :) na allegro znalazłam w super cenie z pościelą :)
weszłam do tk maxu i oczywiście chyba piąty kocyk musiałam kupić :) one takie śliczne, mięciutkie, co ja z nimi zrobię to nie wiem :)

Załączniki

• 551477130_o.jpg
    551477130_o.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 95
  • mos_1.jpg
    mos_1.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 86
  • mos_2.jpg
    mos_2.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 83
Dzięki Nathani, taniutki i nowy z nadwyżek magazynowych :) uwielbiam okazje cenowe :)
Potem mam plan jak bąbel z niego wyrośnie do tego kosza włożyć dużego misia pluszowego i postawić na podłodze dla ozdoby :)

reklama
Do góry