reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla mamusi i dzidziusia

reklama
a co myślicie o laktatorze używanym?:sorry2:

no pewnie, jeśli tylko jest tańszy - przynajmniej zaoszczędzisz trochę kasy a i tak nie wiadomo jak długo będzie potrzebny :-) bo nawet jak karmiłam Julkę prawie 2 lata to nie używałam tak długo laktatora bo laktacja ładnie się później unormowała i było tylko karmienie:-)

Używany jak najbardziej , bo chyba przy większości laktatorów masz części wymienne:happy:
Ja używałam laktator przez cały okres karmienia bo miałam więcej mleka niż Młody był w stanie zjeść,a jak nie odciągałam to myślałam że mi cycki eksplodują :-D

Ja tez nie mam nic przeciwko uzywanemu;-) u nas w szpitalu mozna wziac sobie na sprawdzenie czy nam sie przyda;-) placi sie wtedy jakies grosze za dobe;-)

Ja przy pierwszej ciazy mialam pozyczony od kolezanki laktator, oddalam jej jak juz nie byl mi potrzebny, a teraz zakupilam sobie uzywany. Zawsze mozna zaoszczedzic troche i wydac na co innego :)

Ja dziś nie mogłam się oprzeć i kupiłam w końcu kosz Mojżesza :) na allegro znalazłam w super cenie z pościelą :)
weszłam do tk maxu i oczywiście chyba piąty kocyk musiałam kupić :) one takie śliczne, mięciutkie, co ja z nimi zrobię to nie wiem :)

Załączniki

• 551477130_o.jpg
    551477130_o.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 90
  • mos_1.jpg
    mos_1.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 82
  • mos_2.jpg
    mos_2.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 77
Dzięki Nathani, taniutki i nowy z nadwyżek magazynowych :) uwielbiam okazje cenowe :)
Potem mam plan jak bąbel z niego wyrośnie do tego kosza włożyć dużego misia pluszowego i postawić na podłodze dla ozdoby :)

reklama
Do góry