reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla mamusi i dzidziusia

reklama
Ta torbe sie odpina i w miejscu odpięcia mozna zapiąc śpiwór i wygląda całkiem normalnie i fajnie. Na dłużej starczy, bo bez torby akurat miesci sie w gondoli a pozniej mozna doczepić i na sanki dla starszaka albo do spacerówki

No właśnie, nie brałam torby Jane do kompletu z wózkiem, bo jest okrutnie droga - 149 zł:szok:, a widziałam te torby i tak się długo zastanawiałam, ale już pora;-)

Ciril super torba :tak: też chyba sobie taką sprawię :tak: tak jak Ty my też nie braliśmy tej do kompletu do wózka bo jest choler.... droga 200zł (MUTSY) i nie wygląda na nic prawdę mówiąc...

ciril Bardzo ładna torba :)

Mnie z zakupów zostało tylko dokupić parę pieluch, jeszcze jedne podkłady poporodowe i majtki poporodowe jednorazowe. Tak poza tym wszyściutko już mamy :) Co mnie niezmiernie cieszy ;)

reklama
Do góry