U mnie na dzien dzisiejszy czyli 16 dni po porodzie 9 kg na minus...Brzuch prawie jak przed ciaza...flaki musza sie jeszcze troche obkurczyc bo czuje ze wewnatrz jestem troche opuchnieta...ogolnie mieszcze sie w moje spodnie z przed ciazy w rozmiarze 26-27 .I gdyby nie ta brazowa kreska na brzuchu to nikt by nie uwierzyl ze dwa tyg. temu urodzilam Sarke.
Jestem mega happy ze tak fajnie szybciutko wrocilam do formy bez cwiczen i diety.Przed ciaza mialam plaski brzuch i mocne miesnie i moze dla tego taki szybki efekt.
Jedyne zastrzezenie mam do cyckow....za wielkie i nie maleja specialnie...z mojego C nadal mam E.Moze jak odstawie moja barakude to zmaleja do starego rozmiaru.
Rozstepow brak pomimo nieregolarnego kremowania sie.
Nic tylko dzieci rodzic
Jestem mega happy ze tak fajnie szybciutko wrocilam do formy bez cwiczen i diety.Przed ciaza mialam plaski brzuch i mocne miesnie i moze dla tego taki szybki efekt.
Jedyne zastrzezenie mam do cyckow....za wielkie i nie maleja specialnie...z mojego C nadal mam E.Moze jak odstawie moja barakude to zmaleja do starego rozmiaru.
Rozstepow brak pomimo nieregolarnego kremowania sie.
Nic tylko dzieci rodzic